Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4512 reviews
13-10-2012

Podobrace verlengt sponsorcontract HV KRAS/Volendam met 3 jaar!

Podobrace heeft afgelopen weekend het sponsorcontract verlengt met 3 jaar. Podobrace is daarbij ook nog eens de nieuwe sponsor van het tweede heren team van HV KRAS/Volendam. De samenwerking is tot stand gekomen mede doordat de familie Duin al jaren nauw betrokken is bij de handbal. HV KRAS/Volendam is dan ook heel blij met deze zeer betrokken nieuwe sponsor. Bill Duin is eigenaar van Podobrace.nl en tevens oud speler van het eerste en nog steeds erg begaan met HV KRAS/Volendam. Hij zegt: ¨Voor podobrace is het een kans om de jonge talenten van HV KRAS/Volendam te ondersteunen en te begeleiden, het bedrijf groeit goed en we willen via een speciale sponsorconstructie niet alleen alleen de Heren 2, maar ook alle andere leden van de club de mogelijkheid geven dat ze kunnen profiteren van de sponsoring¨. 

Zijn broers Joey en Randy zorgen voor hun bijdrage in het eerste heren team en nu zorgt Podobrace voor een andere bijdrage aan de vereniging. Als oud speler wilde Bill zich nu dus op een andere manier inzetten voor HV KRAS/Volendam. De heren 2 die landelijk spelen in de eerste divisie profiteren met o.a. nieuwe shirts van de sponsoring van Podobrace. HV KRAS/Volendam wil ook het tweede team meer ondersteunen. Podobrace is het perfecte voorbeeld daarvan, aldus voorzitter Piet Kes. Piet Kes heeft jarenlang Bill Duin onder zijn hoede gehad als coach van de jeugd. Voor Piet Kes betekende het dan ook meer dan alleen een sponsorcontract, oude herinneringen werden opgehaald en er waren blije gezichten van zowel de sponsor als de voorzitter. En dat is precies waar HV KRAS/Volendam naar streeft. 

In slechts 2 jaar tijd is Podobrace uitgegroeid tot één van de grootste webshops voor (sport)braces en (sport)zolen in Nederland en België! Met jaarlijks duizenden bestellingen in Nederland, België, en vanaf januari ook Duitsland, staan zij ondertussen bekend om hun optimale service, betrouwbaarheid, snelle levering, maar vooral hun uitmuntende kwaliteit en ervaring. 
Alle producten die zij aanbieden, zijn dan ook met de uiterste zorg geselecteerd uit een enorm scala van aanbiedingen, en zijn door de jaren heen uitvoerig door o.a. (top)sporters getest. Hierdoor hebben zij een selectie kunnen maken van de beste, veiligste en meest effectieve (sport-)braces (o.a. de beste kniebrace), zolen en compressiekousen op de markt. Waarbij zij zich gaandeweg ook verder opgesplitst hebben in preventiemateriaal, variërend van de beste orthopedische kussens en teencorrectoren, tot de meest betrouwbare producten voor sportbescherming. En mede door deze expertise, kennis (vanuit verschillende medische invalshoeken) en jarenlange ervaring kunnen zij de optimale kwaliteit en werking van al hun producten bevestigen. Dus overtuig uzelf en ervaar het verschil bij Podobrace.nl.

 

Bron: Groot-Waterland.nl



« Terug naar nieuws
Menu Home Zoeken Winkelwagen