Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4776 reviews

Black Saturday Super Sale

 

Na het daverende succes van onze Podobrace Super Sale op 2 september, is er nu een tweede editie! Op 25 november 9:00 en 15:00 uur openen wij weer onze deuren van het magazijn en bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen en te profiteren van onze fantastische aanbiedingen. Tijdens dit evenement bieden wij geretourneerde producten aan die een welverdiende tweede kans verdienen tegen sterk gereduceerde prijzen. Deze producten bevinden zich allemaal in uitmuntende staat en zijn nauwelijks gebruikt. Je kunt verwachten dat je topkwaliteit bureaustoelen, rolstoelen en rollators kunt bemachtigen - praktisch splinternieuw, maar niet langer te verkopen als gloednieuw vanwege hun terugkeer. Hieronder lichten wij een aantal van deze producten uit.

  • Dunimed rolstoel
  • Dunimed outdoor rollator
  • Dunimed premium lichtgewicht rollator
  • Dunimed Lichtgewicht rollator
  • Dunimed Ergonomische Zadelkruk
  • Dunimed Ergonomische Zadelkruk met rugleuning
  • Verschillende Dunimed Tabourets

Wees welkom en kom langs bij ons magazijn op Julianaweg 206A, dock 3 in Volendam tussen 9:00 en 15:00 uur en ontdek de buitengewone aanbiedingen die we voor je hebben klaarstaan. Of je nu je werkplek wilt verbeteren met een comfortabele bureaustoel of op zoek bent naar mobiliteitsoplossingen, we hebben voor elk wat wils!

 

Wil je er zeker van zijn dat je jouw gewenste product kunt bemachtigen? Geen probleem! Reserveer je favoriete item door een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Op die manier ben je ervan verzekerd dat niet iemand anders er met jouw product ervandoor gaat.

 

Zowel pin- als contante betalingen zijn mogelijk. En alsof dat nog niet genoeg is, zal er ook een expert aanwezig zijn om je professioneel advies te geven, zodat je met volle vertrouwen kunt winkelen.

 

Bezoek onze pagina om foto's van de beschikbare producten te bekijken en laat je alvast inspireren voor de Black Saturday Magazijn Sale. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 25 november. 

Menu Home Zoeken Winkelwagen