Snel gratis advies:
003185-2010818

MENU
  • 35 jaar medische ervaring!
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Nr.1 in Benelux en Duitsland!
  • Voor 23:59 besteld, morgen thuis!
  • 14 dagen uitproberen! Gratis retourneren!
  • Achteraf betalen mogelijk! Nergens goedkoper!

Podobrace.nl heeft in verschillende business tijdschriften gestaan! 

 

Podobrace.nl heeft in vershillende online tijdschriften gestaan. Er zijn leuke artikelen geschreven over ons in o.a. BusinessInsider en Twinkle Magazine

 

Hierbij een kleine greep uit één van de artikelen:

 

BusinessInsider

Bill Duin was 24 jaar toen hij samen met zijn vader, fysio- en manueel therapeut, Podobrace startte: een bedrijf in sport- en medische hulpmiddelen. Nu, 7 jaar later heeft het bedrijf 42 medewerkers en grote ambities. 

Op de agenda van 2019 staat een uitrol van 8 naar 12 landen. Het geheim van de smid? De klant, de klant en nog een de klant. “Het is een cliché, maar dat is wat we doen. Alleen de klant telt.” Duin wordt dan ook blij van elke klant, zelfs van een boze: “Van boze klanten leer je het meest en juist zij bieden ons de gelegenheid om onze service te laten zien en de visie waar we voor staan. Als internetbedrijf sta je namelijk met drie – nul achter, omdat je niemand in de ogen kunt kijken. Daarom moet je extra je best doen en meer doen dan wat van je verwacht wordt. Daar kan geen marketingcampagne tegenop.”

 

Duin begon bescheiden, maar al na een paar maanden kon ik het bedrijf niet in mijn eentje runnen en moest ik mijn familie inschakelen. Weer een paar maanden later moest ik écht mensen inhuren. Die onstuimige groei verklaart Duin deels vanuit het vraaggestuurde aanbod van Podobrace: “We zijn ons aanbod gaan afstemmen op waar de klanten naar vroegen.” Maar ook de combinatie tussen persoonlijke service, advies op maat en snelheid van leveren is een succesfactor. 

 

Toch ziet de ondernemer ook het belang van blijven investeren in zijn business online. Sinds 2014 werkt Duin samen met bol.com, dat tot één van zijn belangrijkste online partners is uitgegroeid. “Ik liep al jaren rond met het idee om met bol.com in zee te gaan. Onze marketingafdeling gaf uiteindelijk de doorslag. Als iemand op kantoor iets zocht, dan kwamen we altijd uit bij bol.com. De samenwerking zorgde direct voor resultaat: van dertig bestellingen per week naar vierhonderd per dag.” 

 

Het mooiste aan zijn werk? De begin dertiger vertelt: “Het samenwerken met mensen en samen iets creëren uit een visie. Behandel je collega’s met de waardering die ze verdienen en het gevoel dat ze het verschil maken, dan zullen ze dat ook doen. Allemaal.” “Mensen écht helpen, dat is gewoon verslavend leuk en ons ultieme doel”, vertelt hij enthousiast. “Wie weet zullen we deze visie ooit ook wereldwijd uitdragen. Want het klinkt cliché, maar ik droom altijd groot. Als je het kunt dromen, dan kun je het doen.”

 

 

 

Podobrace.nl winnaar beslist.nl Webshop Awards voor beste service!

 

Consumentenprijs voor webshops met beste klantbeoordeling

 

Onlangs vond de eerste editie plaats van de beslist.nl Webshop Awards. Het online winkelcentrum reikte in totaal tien awards uit in verschillende productcategorieën. De awards zijn toegekend aan webshops met de hoogste klantwaardering. Podobrace.nl won een award in de categorie Verzorging & Levensmiddelen.

 

Beste reviewscore

Podobrace.nl won een beslist.nl Webshop Award voor beste reviewscore in de categorie Verzorging & Levensmiddelen. Naast de eervolle titel ‘Winnaar beslist.nl Webshop Awards voor beste service’ krijgt Podobrace.nl een display advertising campagne aangeboden ter waarde van € 10.000.

Eigenaar Bill Duin; "We zijn zo ongelooflijk blij met deze prijs, want dit is een prijs vanuit de klant, en dat de klant ons op deze manier waardeert is eigenlijk waar we het allemaal voor doen. Ik ben dan ook ongelooflijk trots op ons hele team, want zij zijn de echte winnaars van deze prijs. En we zullen de aankomende jaren er wederom alles aan doen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen", aldus de ondernemer. 

 

Stem van de consument

De beslist.nl Webshop Awards onderscheiden zich van bestaande prijzen door de alles bepalende stem van bezoekers van het online winkelcentrum. De award uitreiking zal jaarlijks plaatsvinden waaraan dan alle bij beslist.nl aangesloten webshops deelnemen. Webshops kunnen zich begin volgend jaar aanmelden voor de volgende editie. 

 

 

 

Podobrace wint Rabobank Startersprijs! 


De Volendammer Bill Duin, mede-eigenaar van Podobrace nam maandagavond 23 maart de Rabobank Startersprijs in ontvangst. Rabobank Waterland en Omstreken organiseerde het Rabo Business Event en reikte daarbij de Startersprijs uit. Tijdens deze avond nam Podobrace het op tegen HR Savvy, Smit & Smit Advicaten en JillSem Administrative Services.

 

Rabobank Waterland en Omstreken nomineert elk kwartaal een startende onderneming uit de regio voor de Rabobank Startersprijs. De genomineerden wisten zich met een goede strategie te onderscheiden op de markt. De vier kwartaalwinnaars gaven tijdens het Rabo Business Event een korte presentatie over hun onderneming, hun succesverhalen en eventuele tegenslagen. De goed gevulde zaal met ruim 180 bezoekers en een jury bepaalde uiteindelijk wie de winnaar werd door een stem uit te brengen. De jury bestond uit Monique van Akkeren, winnaar Startersprijs 2011, Piet Hein Debets, voorzitter van de Vereniging Ondernemend Waterland, Rene Stolp, lid van Raad van Commissarissen Rabobank Waterland en Omstreken en Lea Sterenborg-Pinxt, Directeur Commercie van de bank. Bill Duin wist uiteindelijk de meeste indruk te maken op de jury en het publiek. 

 

Podobrace

Bill's vader Rob, een bekend fysiotherapeut in Volendam zag een gat in de markt voor een online shop voor braces. Drie jaar geleden besloot Bill dit projest samen met zijn vader op te pakken. Met honderdduizenden bestellingen per jaar is de onderneming inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste webshop voor medische hulpmiddelen zoals braces en zolen in Nederland, België en nog 6 landen. Met service als belangrijkste punt, wordt de markt nu verder uitgebreid naar nog meer landen. Deze service en de professionaliteit van het bedrijf maakten dat de jury en het publiek Podobrace als Starter van het jaar verkozen.

 

 

 

Podobrace nieuwe sponsor HV KRAS/Volendam

 

HV KRAS/Volendam is officieel opgericht in 1963. Met één damesteam, en met handbal in de zomer op het voetbalveld en de oude RAI in Amsterdam als thuisbasis in de winter, was dit het begin van de vereniging. Inmiddels behoort de vereniging met 26 volwaardige teams en circa 400 leden tot één van de grootste handbalverenigingen in Nederland.

 

Sinds 2000 speelt het eerste herenteam in de top van de Eredivisie. In 2005, 2006 en 2007 werden de heren driemaal op rij landskampioen, wonnen zij twee keer de beker en twee maal veroverde ze de supercup. Bovendien wonnen de heren afgelopen seizoen wederom de beker, de supercup, en werden zij voor de 4e keer de landskampioen, ook behaalde zij de 1e plek in de Beneliga. En ook dit seizoen wordt er weer fanatiek gestreden voor de prijzen op alle platformen: nationaal, Europees en beker.

Binnen de gemeente Edam-Volendam neemt HV KRAS/Volendam een unieke plaats in. De HV is niet alleen één van de grootste verenigingen van het dorp, maar vervult ook een sociaal-maatschappelijek rol binnen de gemeente. Daarnaast zorgt het constante, hoge niveau dat binnen de handbal wordt bereikt ervoor dat zowel de regionale als nationale schijnwerpers regelmatig op de vereniging en dorp zijn gericht. Deze aandacht helpt om ons streven te verwezenlijken om hét handbalbolwerk van Nederland te worden. Bovendien is HV KRAS/Volendam ook initiatiefnemer en oprichter van Sport-Koepel Edam-Volendam. Wij bij Podobrace zijn dan ook bijzonder trots dat we zowel medisch als financieel mee mogen helpen met het bouwen aan de toekomst van HV KRAS/Volendam.

 

                                     

 

 


Podobrace verlengt sponsorcontract HV KRAS/Volendam met 3 jaar!

 

Podobrace heeft afgelopen weekend het sponsorcontract verlengt met 3 jaar. Podobrace is daarbij ook nog eens de nieuwe sponsor van het tweede heren team van HV KRAS/Volendam. De samenwerking is tot stand gekomen mede doordat de familie Duin al jaren nauw betrokken is bij de handbal. HV KRAS/Volendam is dan ook heel blij met deze zeer betrokken nieuwe sponsor. Bill Duin is eigenaar van Podobrace.nl en tevens oud speler van het eerste en nog steeds erg begaan met HV KRAS/Volendam. Hij zegt: ¨Voor podobrace is het een kans om de jonge talenten van HV KRAS/Volendam te ondersteunen en te begeleiden, het bedrijf groeit goed en we willen via een speciale sponsorconstructie niet alleen alleen de Heren 2, maar ook alle andere leden van de club de mogelijkheid geven dat ze kunnen profiteren van de sponsoring¨. 

Zijn broers Joey en Randy zorgen voor hun bijdrage in het eerste heren team en nu zorgt Podobrace voor een andere bijdrage aan de vereniging. Als oud speler wilde Bill zich nu dus op een andere manier inzetten voor HV KRAS/Volendam. De heren 2 die landelijk spelen in de eerste divisie profiteren met o.a. nieuwe shirts van de sponsoring van Podobrace. HV KRAS/Volendam wil ook het tweede team meer ondersteunen. Podobrace is het perfecte voorbeeld daarvan, aldus voorzitter Piet Kes. Piet Kes heeft jarenlang Bill Duin onder zijn hoede gehad als coach van de jeugd. Voor Piet Kes betekende het dan ook meer dan alleen een sponsorcontract, oude herinneringen werden opgehaald en er waren blije gezichten van zowel de sponsor als de voorzitter. En dat is precies waar HV KRAS/Volendam naar streeft. 

In slechts 2 jaar tijd is Podobrace uitgegroeid tot één van de grootste webshops voor (sport)braces en (sport)zolen in Nederland en België! Met jaarlijks duizenden bestellingen in Nederland, België, en vanaf januari ook Duitsland, staan zij ondertussen bekend om hun optimale service, betrouwbaarheid, snelle levering, maar vooral hun uitmuntende kwaliteit en ervaring. 
Alle producten die zij aanbieden, zijn dan ook met de uiterste zorg geselecteerd uit een enorm scala van aanbiedingen, en zijn door de jaren heen uitvoerig door o.a. (top)sporters getest. Hierdoor hebben zij een selectie kunnen maken van de beste, veiligste en meest effectieve (sport-)braces (o.a. de beste kniebrace), zolen en compressiekousen op de markt. Waarbij zij zich gaandeweg ook verder opgesplitst hebben in preventiemateriaal, variërend van de beste orthopedische kussens en teencorrectoren, tot de meest betrouwbare producten voor sportbescherming. En mede door deze expertise, kennis (vanuit verschillende medische invalshoeken) en jarenlange ervaring kunnen zij de optimale kwaliteit en werking van al hun producten bevestigen. Dus overtuig uzelf en ervaar het verschil bij Podobrace.nl.

 

Goede doelen

 

Podobrace spendeert al jaren een deel van hun omzet aan sponsoring en ontwikkelingshulp. Bij Podobrace geloven we namelijk in helpen van mensen en we zijn dan ook heel trots dat we o.a. Tanzaniaans meisje genaamd Bertha hebben kunnen helpen. Dit meisje kon niet meer lopen en was om deze reden opgegeven door haar familie. Podobrace heeft door de levering van o.a. braces ervoor gezorgd dat Bertha weer kon lopen en weer mee kon doen in de samenleving. Wij zijn dan ook heel trots dat we deze mensen hebben kunnen helpen en zullen altijd een deel van onze omzet en producten beschikbaar stellen voor sponsoring en hulp aan minderbedeelden.  

   

UItbreding van sponsoring Team Bauerfeind/Podobrace, ZVV Volendam, HV Volendam en vrouwendivisie RKAV Volendam

 

Podobrace sponsort al jaren verschillende ploegen in de amateur- en topsport. Zo sponsoren zij al jaren onder andere landelijke divisie marathonschaatsploegen samen met Bauerfeind. Ook sponsort Podobrace voetbalploegen in de amateur- en topsport zoals de zaalvoetbalploeg ZVV Volendam.

 

                                  

 

Menu Home Zoeken Winkelwagen