Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4123 reviews

Blogsnekhernia en werken achter computer
30-01-2024

Nekhernia en werken achter computer

Tegenwoordig zitten we bijna elke dag met een verkeerde houding achter de computer of smartphone. Dit gaat meestal voor een langere tijd goed, maar op een gegeven moment kunnen we nekklachten krijgen. Dit is natuurlijk niet goed. Bij mensen die een n... Lees deze blog »
mallet finger en werken
15-01-2024

Mallet finger en werken

Een mallet-vinger kan een aanzienlijke impact hebben op uw werk, vooral als u een baan heeft waarbij u veel met uw handen moet werken. Wij geven u meer informatie over wat een mallet finger precies is, welke behandelingen er mogelijk zijn en waar u r... Lees deze blog »
pijn in hak bij lopen
15-01-2024

Pijn in hak bij lopen

Pijn in de hak bij het lopen is een veel voorkomende klacht die kan worden veroorzaakt door een aantal factoren. De meest voorkomende oorzaak is hielspoor. Hielspoor is een verdikking van het bot onder de hiel. Het wordt veroorzaakt door overbelastin... Lees deze blog »
zeurende pijn in schouder en arm
28-12-2023

Zeurende pijn in schouder en arm

Schouderklachten zijn een van de meest voorkomende pijnklachten. We gebruiken onze armen en schouders de hele dag door. Een zeurende pijn in de schouder met uitstraling naar de arm kan daarom ook heel hinderlijk zijn. In deze blog vertellen wij u mee... Lees deze blog »
leven met een versleten knie
22-12-2023

Leven met een versleten knie

Bij een versleten knie is er sprake van een aandoening aan het kraakbeen. Door deze blessure slijt het kraakbeen rondom het kniegewricht. Dit zorgt voor stijfheid en pijn. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om deze klachten te verminderen.... Lees deze blog »
schouder tapen een effectieve behandeling
22-12-2023

Schouder tapen: een effectieve behandeling

De schouder is een complex gewricht dat veel bewegingsvrijheid biedt. Dit maakt het echter ook kwetsbaar voor blessures. Schouderklachten komen dan ook veel voor, zowel bij sporters als bij mensen die geen sport beoefenen. Het tapen van de schouder i... Lees deze blog »
nekstenose wat is het en hoe wordt het behandeld
22-12-2023

Nekstenose: wat is het en hoe wordt het behandeld?

Nekstenose is een aandoening waarbij het wervelkanaal in de nek vernauwd is. Dit kan leiden tot druk op het ruggenmerg of de zenuwwortels in de nek. Nekstenose kan pijn, tintelingen, krachtsverlies en andere symptomen in de nek, armen en handen veroo... Lees deze blog »
wat is een navelbreuk
22-12-2023

Wat is een navelbreuk?

Een navelbreuk is een pijnlijke en vervelende aandoening die vaak voorkomt bij baby’s en ook bij volwassenen. Gelukkig is een navelbreuk goed te behandelen. Wij geven u graag meer informatie over het ontstaan en de behandeling van een navelbreuk. L... Lees deze blog »
kniepijn bij het hardlopen
22-12-2023

Kniepijn bij het hardlopen

Hardlopen is en blijft een ongekend populaire sport. Helaas is het ook een blessuregevoelige sport. Of je nu een beginnende hardloper bent of een zeer ervaren, blessures liggen altijd op de loer. Wij geven u graag meer informatie over het ontstaan va... Lees deze blog »
slapen met een tennisarm tips voor een goede nachtrust
19-12-2023

Slapen met een tennisarm: tips voor een goede nachtrust

Wanneer je last hebt van een tennisarm, kan het moeilijk zijn om een goede nachtrust te krijgen. De pijn kan je wakker houden of ervoor zorgen dat je je oncomfortabel voelt. In dit blog geven we je een aantal tips om je te helpen slapen met een tenni... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen