Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4902 reviews

BlogsSpierpijn in de nek
20-06-2024

Spierpijn in de nek

Pijn in de nek is een vaak voorkomend probleem en komt ook steeds vaker voor. In het digitale tijdperk zitten mensen vaak in een onnatuurlijke of ongunstige houding voor de nek. Hierdoor ontstaan vervelende klachten aan de nek, zoals pijn en stijfhei... Lees deze blog »
Tips voor een goede cooling down na het hardlopen
20-06-2024

Tips voor een goede cooling down na het hardlopen

Heb je net lekker je hardloop training afgerond? Vergeet dan de cooling down niet. Dit is belangrijk om je lichaam weer in ruststand te krijgen en bevordert je herstel. Vaak wordt de cooling down overgeslagen maar dit is niet aan te bevelen. Wij geve... Lees deze blog »
Het belang van een goede warming-up voor het hardlopen
20-06-2024

Het belang van een goede warming-up voor het hardlopen

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of je zet net je eerste stappen; een goede warming-up is essentieel voor elke hardloper. Een goede warming-up leidt niet alleen tot betere prestaties, het zorgt ook voor vermindering van blessures. Wij geven... Lees deze blog »
hoe kun je spierpijn verminderen
13-06-2024

Hoe kun je spierpijn verminderen?

Na een zware work-out of een dag hard werken kun je een vervelende spierpijn over houden. Hoewel spierpijn niet iets ernstigs is, kan het wel heel vervelend zijn. Gelukkig zijn er meerdere dingen die je kunt doen om die vervelende pijn te verminderen... Lees deze blog »
tips tegen hooikoorts
13-05-2024

Tips tegen hooikoorts

Het hooikoortsseizoen is helaas weer begonnen. Hoewel je het hele jaar door hooikoortsklachten kunt krijgen, beginnen toch bij de meeste mensen de klachten in het voorjaar. De meest voorkomende klachten zijn: niezen, een jeukende neus, loopneus of ve... Lees deze blog »
hooikoorts op latere leeftijd
18-04-2024

Hooikoorts op latere leeftijd

Kun je hooikoorts op een latere leeftijd krijgen? Ja, dat kan. Hooikoorts kun je opeens krijgen, ook op een latere leeftijd. Maar hoe kan dit? En wat kan je er precies tegen doen? In deze blog leggen wij het uit. Lees gerust verder.   Aanleg voor o... Lees deze blog »
medical taping tegen hooikoorts
29-03-2024

Medical taping tegen hooikoorts

Medical taping is een methode waarbij kinesiotape wordt gebruikt om spieren in hun functie te ondersteunen. Het wordt veel in de sportwereld toegepast. Uit onderzoek blijkt echter dat medical taping ook kan helpen tegen hooikoorts. In deze blog verte... Lees deze blog »
is hardlopen slecht voor je knieën
14-03-2024

Is hardlopen slecht voor je knieën?

Indien je ooit kniepijn hebt ervaren tijdens of na het hardlopen, heb je je wellicht afgevraagd: ‘Is hardlopen slecht voor mijn knieën?’. De realiteit is dat hardlopen gunstig kan zijn voor je gewrichten, maar er zijn enkele overwegingen die moe... Lees deze blog »
pijn in de enkel na het hardlopen
14-03-2024

Pijn in de enkel na het hardlopen

Heb jij enkelpijn na het hardlopen? Dit is een veelvoorkomende en vervelende klacht bij hardlopers. Enkelpijn kan een voorteken zijn van ergere klachten. In deze blog vertellen wij je meer over de oorzaken van enkelpijn na het hardlopen en wat je er... Lees deze blog »
nekhernia en werken achter computer
30-01-2024

Nekhernia en werken achter computer

Tegenwoordig zitten we bijna elke dag met een verkeerde houding achter de computer of smartphone. Dit gaat meestal voor een langere tijd goed, maar op een gegeven moment kunnen we nekklachten krijgen. Dit is natuurlijk niet goed. Bij mensen die een n... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen