Snel gratis advies:
085-2010818

MENU

BlogsWat is Reuma
18-01-2022

Wat is Reuma?

Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 verschillende aandoeningen. Het is een aandoening aan het bewegingsapparaat. Dit zijn gewrichten, spieren, pezen en botten die je helpen met bewegen.   Bij reuma is het afweersysteem van het lichaam niet... Lees deze blog »
Wat is Fibromyalgie
18-01-2022

Wat is Fibromyalgie?

Fibromyalgie is een aandoening waar veel Nederlanders last van hebben. In totaal zijn er ongeveer 350.000 geconstateerde gevallen. Fibromyalgie is een aandoening waarbij je chronische pijn ervaart in je spieren en bindweefsel. Naast de chronische kla... Lees deze blog »
Alles wat u wilt weten over de aanschaf en onderhoud van een handbrace
24-12-2021

Alles wat u wilt weten over het dragen en gebruiken van een hand brace

Wanneer u pijn of klachten aan uw handen ervaart, is het raadzaam om een hand brace te dragen. Podobrace heeft meerdere handbraces in het assortiment. Wij geven u graag meer informatie over het dragen van een hand brace en hoe u deze het beste kunt g... Lees deze blog »
Alles wat u wilt weten over de aanschaf en onderhoud van een elleboogbrace
22-12-2021

Alles wat u wilt weten voor de aanschaf en onderhoud van een elleboogbrace

Voor de ondersteuning van uw elleboog zijn verschillende soorten braces te koop. Wij geven u hieronder alle informatie die u nodig heeft over het gebruik en onderhoud van een elleboogbrace.   Voor welke blessures is het raadzaam om een elleboogbrac... Lees deze blog »
Alles wat u weten wilt over het dragen van een enkelbrace
22-12-2021

Alles wat u weten wilt over het dragen van een enkelbrace

Het dragen van een enkelbrace is raadzaam bij tal van aandoeningen en blessures. Ook kunt u een brace dragen tijdens het sporten of juist ter voorkoming van klachten. Het dragen van een enkelbrace biedt u altijd ondersteuning.  Wij geven u graag meer... Lees deze blog »
Alles wat u wilt weten over het dragen van een duimbrace
22-12-2021

Alles wat u wilt weten over het dragen van een duimbrace

Wanneer u uw duim blesseert is het raadzaam om een brace te dragen ter ondersteuning. Er zijn verschillende braces op de markt voor verschillende blessures en klachten. Wij geven u hieronder wat meer informatie over het dragen en onderhouden van een... Lees deze blog »
10-12-2021

Mondkapjesplicht in Italië

Elk land heeft zijn eigen manier om met het coronavirus om te gaan. In het ene land geldt een mondkapjesplicht, in het andere land geldt dit alleen als je met het openbaar vervoer reist, en in weer een ander land hoef je helemaal geen mondmaskers te... Lees deze blog »
het belang van ergonomisch werken
06-12-2021

Het belang van ergonomisch werken

In deze roerige tijden, waarin thuiswerken nog steeds het advies is, is het belang van ergonomisch werken nog steeds van groot belang. Ergonomie is het aanpassen van de omgeving aan de mens. Vrij vertaald houdt dit in dat u de juiste houding aanneemt... Lees deze blog »
top 4 sporten die leiden tot pijn in de hand
26-11-2021

Top 4 sporten die leiden tot pijn in de hand

Volgens een Engelse studie is 25% van de blessures aan de hand of pols sport gerelateerd. Voor atleten is dit niet alleen frustrerend, maar kan ook een belemmering vormen voor hun professionele ambities of studiebeurzen. Bij sommige sporten loop je... Lees deze blog »
budget hardloop tips
26-11-2021

Budget hardloop tips

Veel hardloopmagazines en online artikelen geven hardloop tips aan potentiele klanten om verschillende dure kleding en gadgets te kopen wanneer u wilt beginnen met hardlopen. Toch is het een van de meest betaalbare sporten die je kunt doen, en je hoe... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen