Snel gratis advies:
085-2010818

MENU

BlogsWelke steunkousen heb ik nodig
17-06-2022

Welke steunkousen heb ik nodig?

Steunkousen zijn er in verschillende soorten, maten en drukklassen. Kousen met drukklasse 1 geven een lichte druk en zijn vooral geschikt voor lichte klachten zoals kneuzingen, vermoeide benen en lichte spataderen. Drukklasse 2 is het beste te gebrui... Lees deze blog »
Alles over steunkousen
17-06-2022

Alles over steunkousen

Steunkousen worden door veel mensen gedragen en voor uiteenlopende klachten en redenen. Het dragen van steunkousen kan voor sommige mensen wat vragen oproepen. Wij behandelen hier de meest voorkomende vragen en geven u hier uitgebreid antwoord op! Le... Lees deze blog »
Welke kniebrace heb ik nodig
17-06-2022

Welke kniebrace heb ik nodig?

Een kniebrace is te gebruiken voor ontzettend veel aandoeningen en klachten. De braces zijn er in drie verschillende beschermingsniveaus. Elk beschermingsniveau is afgestemd om het soort klacht. Wij geven u in deze blog meer informatie over een aanta... Lees deze blog »
Waar wordt een rollator voor gebruikt en aan welke eisen moet hij voldoen
14-06-2022

Waar wordt een rollator voor gebruikt en aan welke eisen moet hij voldoen?

Een rollator biedt ondersteuning aan mensen die slecht ter been zijn. Hoewel het voor veel mensen een grote stap kan zijn om er een aan te schaffen, is het juist heel raadzaam om dit wel te doen. Door een rollator binnens- en buitenshuis te gebruiken... Lees deze blog »
Wat is een rollator
14-06-2022

Wat is een rollator?

Een rollator is een medisch hulpmiddel die ervoor zorgt dat u langer mobiel blijft en voorkomt dat u valt. Het is een looprek op wielen die vaak voorzien is van een mandje om spullen in om te bergen. Ook heeft een rollator vaak een zitje waar u even... Lees deze blog »
Wat heb ik nodig bij revalideren na een heupoperatie
14-06-2022

Wat heb ik nodig bij revalideren na heupoperatie?

Een heupoperatie is een zeer ingrijpende operatie. Tijdens de operatie wordt de kop van de heup en de heupkom vervangen door een prothese. Ook het herstel ervan moet men niet onderschatten. Neem rustig de tijd voor uw revalidatie. Er zijn meerdere on... Lees deze blog »
Rollator reparatie
11-06-2022

Rollator reparatie

Wanneer u kiest voor een rollator dan gaat u er natuurlijk van uit dat u zo lang mogelijk hier gebruik van kunt maken zonder dat er mankementen optreden. Helaas komen er ook bij rollators verschillende problemen voor die verholpen moeten worden. Wij... Lees deze blog »
Pijn in knie bij buigen en traplopen
10-06-2022

Pijn in knie bij buigen en traplopen

Pijn in de knie bij het traplopen of bij het buigen komt vaak voor. Hieraan liggen meerdere aandoeningen ten grondslag. In deze blog gaan we dieper in op deze oorzaken en geven u tips om de pijn te verzachten en uw knie te ontzien.   Reumatoïde ar... Lees deze blog »
welke verschillende soorten steunzolen zijn er
10-06-2022

Welke verschillende soorten steunzolen zijn er?

Steunzolen zijn er in veel soorten en varianten. Er zijn verschillende inlegzolen op de markt die op hun beurt weer geschikt zijn voor verschillende soorten klachten. Wij belichten hieronder een aantal veelvoorkomende klachten en vertellen u welke zo... Lees deze blog »
hoelang moet ik een houding corrector dragen
04-05-2022

Hoelang moet ik een houding corrector dragen?

Een goede houding is ontzettend belangrijk. Het is voor sommige mensen lastig om de juiste houding aan te nemen én om deze vol te blijven houden gedurende de dag. Wanneer men vaak in de verkeerde houding zit dan ontstaan er allerlei klachten aan bij... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen