Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
2771 reviews

Blogswat te doen tegen zweetvoeten
17-01-2023

Wat te doen tegen zweetvoeten

Iedereen heeft wel eens last van zweetvoeten. Vooral bij warm weer of het dragen van te warme schoenen komt het probleem vaak voor. De ernst van zweetvoeten verschilt echter per persoon. Sommigen hebben zelfs extreme zweetvoeten, waarbij zij constant... Lees deze blog »
voetklachten
21-12-2022

Voetklachten

Pijnklachten aan voeten en enkels zijn veelvoorkomend. Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat de voet 26 beentjes en 33 gewrichten telt, omgeven door een web van spierweefsel en zenuwen. Met iedere stap oefenen we een kracht van 2 tot 3 keer ons li... Lees deze blog »
sportblessures
29-11-2022

Sportblessures

Tijdens het sporten worden spieren, banden en gewrichten extra belast gedurende de inspanning of plotseling overbelast door een klap of val. Die extra belasting kan het lichaam prima verwerken, mits deze binnen bepaalde grenzen blijft. Die grenzen zi... Lees deze blog »
rugklachten
29-11-2022

Rugklachten

Vier op de vijf volwassenen krijgt in zijn leven met rugklachten te maken. Bij de meesten van hen blijft het niet bij één keer, maar komen de klachten, jammer genoeg, vaak weer terug. Hieronder leest u meer over wat rugklachten zijn, de oorzaak, de... Lees deze blog »
nekklachten en nekpijn
29-11-2022

Nekklachten en nekpijn

Hieronder vindt u een overzicht van nekklachten, gevallen van nekpijn en de bijbehorende oplossingen om nekklachten het beste te voorkomen en te verhelpen. Of het nu hoofdpijn vanuit de nek, een stijve nek of aanhoudende pijn in de nek is, Podobrace... Lees deze blog »
knieklachten
29-11-2022

Knieklachten

Pijnlijke knieën is een klacht die we elke dag in onze praktijken tegenkomen. We lopen een leven lang op onze benen, maar gaan er onbewust onzorgvuldig mee om.  We 'mishandelen' onze voeten met verkeerde zolen en verkeerd schoeisel en overbelasten d... Lees deze blog »
houdingsproblemen
29-11-2022

Houdingsproblemen

Onze therapeuten en specialisten zien dagelijks dat klachten uit het bewegingsapparaat voortkomen uit een overbelastende houding of de manier van bewegen. Iedereen beweegt, staat en zit op zijn eigen manier, maar is dat ook de "juiste" manier?   W... Lees deze blog »
wat zijn de symptomen van een spierscheuring in het bovenbeen
11-11-2022

Wat zijn de symptomen van een spierscheuring in het bovenbeen?

Last van uw bovenbeen? In deze blog leest u de symptomen van een spierscheuring in het bovenbeen.   Spieren bestaan uit bundels van vezels die door bindweefsel bij elkaar worden gehouden. Bij een spierscheuring zijn die spiervezels van de spier aan... Lees deze blog »
hersteltijd bij een breuk in het bovenbeen
11-11-2022

Hersteltijd bij een breuk in het bovenbeen

Heeft u een gebroken bovenbeen en wilt u meer weten over de hersteltijd hiervan? Lees dan deze blog.   Bij een gebroken bovenbeen zit er een breuk in het bot van het dijbeen. Aangezien dit bot heel sterk is, wordt de breuk hiervan meestal veroorzaa... Lees deze blog »
wat zijn de symptomen van een buikwandbreuk
11-11-2022

Wat zijn de symptomen van een buikwandbreuk?

Last van uw buik maar weet u niet precies wat het is? In deze blog leest u wat een buikwandbreuk is en de daarbij horende symptomen.   Wat is een buikwandbreuk?  Een buikwandbreuk is een uitstulping van het buikvlies door een opening of zwakke ple... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen