Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4475 reviews
compressiekousen wassen

Compressiekousen wassen

Je hebt compressiekousen gekocht en wilt deze goed onderhouden. Dat is natuurlijk logisch, maar vooral ook raadzaam. Het goed onderhouden / wassen van compressiekousen zorgt ervoor dat de kousen langer meegaan. Echter kun je deze niet behandelen als normale sokken. 

 

Wasmachine

Compressiekousen kunnen ook in de wasmachine gewassen worden. Wij adviseren dan wel om een waszakje te gebruiken. Het is belangrijk dat u de wasmachine net heter dan 40 graden zet. Gebruik handwas om de compressiekousen weer heerlijk te laten luchten. Let op! Spoel de compressiekousen goed af!

 

Compressiekousen drogen

Om compressiekousen op de juiste manier drogen kun je het beste de volgende dingen doen. Om de kousen goed te drogen, adviseren wij deze in een handdoek te rollen en vervolgens te laten dringen. Het is belangrijk dat je deze niet uitwringt. Ook mag je de kousen nooit in de droger stoppen. Compressiekousen zijn namelijk voor zien van een elastiek. Dit elastiek kan niet tegen de hitte van een droger. Ook kunt u de compressiekousen niet in de zon laten drogen. Dus alleen opgerold in een handdoek.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen