Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4681 reviews
duimbrace voor volleybal

Duimbrace voor volleybal

Volleybal is een van de sporten met het hoogste risico op een duimblessure. De meeste blessures ontstaan doordat de bal verkeerd op de duim komt. Wij geven je graag meer informatie over het ontstaan én voorkomen van blessures tijdens het volleyballen. Lees hieronder snel verder:

 

Hoe ontstaat een blessure tijdens het volleyballen?

Deze blessure ontstaat vaak wanneer de volleybal verkeerd op de duim terecht komt en de duim daardoor naar achteren klapt. Dit is bijzonder pijnlijk en er treedt bijna altijd gelijk een zwelling op. De bewegingsvrijheid rondom de duim wordt hierdoor aanzienlijk beperkt. Het kan zijn dat de duimband is opgerekt of dat er een scheurtje is ontstaan. Vooral dit laatste is enorm pijnlijk. Wanneer je kiest voor het dragen van een duimbrace tijdens volleybal dan ben je verzekerd van de juiste bescherming.

 

Blessures voorkomen tijdens het volleyballen

Blessures wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen wanneer je volleybalt. Er zijn meerdere dingen waar je op kunt letten, terwijl je een lekkere pot volleybal aan het spelen bent. Zo is het belangrijk dat je goed de techniek beheerst. Dit is vooral van belang tijdens het landen en slaan. Hier ontstaan vaak blessures. Ook het luisteren naar je lichaam is van groot belang. Voelt het niet goed? Wees dan verstandig en stop op tijd. Het is vervelender wanneer je weken thuis moet zitten met een pijnlijke blessure. Ook het dragen van een duimbrace kan blessures voorkomen. Het dragen van een duimbrace biedt ondersteuning en bescherming waardoor er minder snel blessures ontstaan.

 

Duimbrace kopen?

Ben je op zoek naar een duimbrace die geschikt is voor volleybal? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze zeer deskundige klantenservice. Zij kunnen u advies geven over de juiste duimbrace en u van informatie voorzien over het gebruik hiervan. Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon, live-chat en e-mail.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen