Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4592 reviews
het belang van het dragen van een polsbrace bij tennis

Het belang van het dragen van een polsbrace bij tennis

Tijdens het spelen van een lekker potje tennis kunnen al gauw blessures ontstaan. Het dragen van een polsbrace kan helpen om deze blessures te voorkomen. Wij geven u hieronder meer informatie.

 

Waarom een polsbrace dragen?

Polsbraces kunnen een waardevol hulpmiddel zijn voor tennisspelers, zowel recreatief als professioneel. Ze bieden essentiële ondersteuning en stabiliteit aan de pols, wat cruciaal is voor de precisie en kracht die nodig zijn voor tennis.

 

Tennis is een sport die veel van de pols vraagt. Herhaalde en intense polsbewegingen, zoals slagen en services, kunnen de pols belasten en kwetsbaar maken voor blessures. Polsbraces kunnen helpen voorkomen dat dit gebeurt door het risico op verstuikingen en andere verwondingen te verminderen.

 

Daarnaast kunnen polsbraces ook bijdragen aan het herstelproces voor spelers die al een blessure hebben opgelopen. Door de pols te immobiliseren en te beschermen, kunnen polsbraces de genezingstijd verkorten en het risico op herhalingsblessures verminderen.

 

Welke polsbraces bieden de beste ondersteuning wanneer je tennist?

Wij geven graag een aantal voorbeelden van polsbraces die de beste ondersteuning bieden bij het tennissen.

 

Dunimed polsbrace

Op zoek naar een polsbrace die maximale steun biedt, maar toch comfortabel is en de flexibiliteit van je vingers niet beperkt? Dan is de Dunimed polsbrace de perfecte keuze. Deze brace is gemaakt van lichtgewicht, flexibel materiaal en is verkrijgbaar in één maat, waardoor hij geschikt is voor iedereen. De brace biedt maximale steun aan de pols, maar laat de vingers vrij bewegen.

 

Dunimed polsbrace/polsbandage

De Dunimed polsbrace is een lichte, comfortabele polsbandage voor lichte polsklachten. Hij is gemaakt van lichtgewicht, flexibel materiaal en biedt ondersteuning aan de pols zonder de vingers te beperken. De brace is er in één maat en heeft open zijkanten voor ventilatie. Hij wordt bevestigd met klittenband, zodat je hem aan kunt passen aan je behoefte. De bandage heeft geen spalken waardoor het ideaal is om mee te tennissen.

 

Polsbrace kopen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een zeer ruim assortiment medische hulpmiddelen en braces voor zeer uiteenlopende blessures, klachten en aandoeningen. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze zeer deskundige klantenservice. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over onze polsbraces of over het gebruik ervan. Neem snel contact op via telefoon, e-mail of live-chat.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen