Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4527 reviews
hoe trek je het best een rugbrace aan

Hoe trek je het best een rugbrace aan?

Het ziet er altijd makkelijk uit, maar er zijn wel degelijk een aantal dingen waar u op moet letten bij het aantrekken van een rugbrace. Het goed aantrekken van een rugbrace heeft grote invloed op de effectiviteit van de brace. Wij van Podobrace hebben de belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet.

 

Waarop letten bij het aantrekken?

1. Om te beginnen is de juiste maat erg belangrijk. Dus zorg voordat u een brace bestelt, dat u de juiste maat selecteert. U vindt onze meetinstructies onder aan de productpagina.

2. Kijk voor het aantrekken van de rugbrace goed naar de vormen en kenmerken van de rugbrace. Zo voorkomt u dat u de rugbrace andersom aantrekt.

3. Trek de rugbrace aan in een ontspannen, natuurlijke staande houding. Zo kunt u het beste de strakheid bepalen en zal de brace in veel gevallen gelijk goed zitten.

4. Zorg ervoor dat alle klittenbanden (indien aanwezig) los zijn gemaakt voordat u de brace aantrekt en bijstelt naar eigen voorkeur.

 

Waarom is het juist aantrekken van de rugbrace zo belangrijk?

Een brace mag nooit zorgen voor pijn of gevoelloosheid. Ook is het zo dat een brace vaak is gemaakt naar de anatomische vormen van het menselijk lichaam. Als u de rugbrace dus verkeerd aantrekt, zal dit een tegenovergesteld effect geven.

 

Heeft u vragen met betrekking tot het aanschaffen en/of aantrekken van een rugbrace? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen via livechat, telefonisch contact of email. Ons team helpt u graag verder.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen