Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4462 reviews
hoe werkt een rugbrace

Hoe werkt een rugbrace?

Overweegt u een rugbrace aan te schaffen? Dan is het natuurlijk wel zo handig om te weten wat de effecten van het dragen van een rugbrace zijn en hoe u de rugbrace het beste kunt gebruiken. Wij van Podobrace leggen het aan u uit.

 

Wat is een rugbrace?

Om te beginnen, is het handig om te weten wat een rugbrace is. Een rugbrace is een hulpmiddel dat u over uw gehele rug kan dragen, van uw schouders tot net boven uw billen. Er zijn verschillende redenen waarom u een rugbrace moet dragen. Zoals pijn/zwelling, instabiliteit of tijdens de herstelperiode na een zware operatie.

 

Wat voor functie heeft een rugbrace?

Een brace zorgt er in veel gevallen voor dat u niet door pijn wordt gehinderd in uw dagelijkse activiteiten. De functie van een brace is bij vrijwel elke brace hetzelfde, zo ook bij de rugbrace. Een rugbrace geeft namelijk uitwendige druk en steun aan uw rug. Een ander woord voor uitwendige druk is compressie. Een compressiebrace is de meest voorkomende brace. Door het dragen van een compressiebrace worden verschillende gewrichten en spieren ondersteund tegelijkertijd ondersteund. Om de klachten van die u ervaart te verminderen, kan een brace een handig en simpel hulpmiddel zijn. In sommige gevallen verdwijnen niet gelijk alle klachten, maar gelukkig wel bijna altijd.

 

Heeft u verder nog vragen met betrekking tot de functie van een rugbrace? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen via livechat, telefonisch contact of email. Ons team helpt u graag verder.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen