Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4592 reviews
top 3 braces bij het syndroom van de quervain

Top 3 braces bij het syndroom van De Quervain

Het syndroom van De Quervain is een vervelende en pijnlijke aandoening aan de pols. Wij geven u graag meer informatie over deze aandoening en over de top 3 braces die u de juiste ondersteuning en verlichting kunnen bieden. Lees hieronder snel verder.

 

Wat is het syndroom van De Quervain?

Het syndroom van De Quervain is een aandoening waarbij de pezen aan de duimzijde van de pols geïrriteerd raken en kunnen opzwellen. Dit kan pijn, zwelling en moeite met het vastpakken van voorwerpen veroorzaken.

 

Er zijn verschillende manieren om het syndroom van De Quervain te behandelen, waaronder rust, ontstekingsremmende medicijnen en fysiotherapie. Ook het dragen van een polsbrace kan helpen.

 

Top 3 polsbraces

Hieronder volgen drie polsbraces die de beste ondersteuning en bescherming bieden voor het syndroom van De Quervain:

 

Novamed Duimbrace/Polsspalk

Deze brace is de beste keuze voor ernstige klachten. De brace is gemaakt van stevig materiaal met een spalk aan de binnenkant van de duim en pols. De spalk zorgt ervoor dat de duim en pols niet kunnen bewegen, waardoor de pijn en zwelling verminderen.

 

Dunimed Duimbrace/Polsbrace

Deze brace is geschikt voor middelzware klachten. De brace is gemaakt van ademend materiaal en heeft aan de binnenkant foampads voor comfort. De brace ondersteunt de duim en pols, maar laat hem nog wel bewegen.

 

Dunimed Duimbrace/Duimbandage/Polsbandage

Deze brace biedt een basisbescherming en is aan te raden wanneer u lichte klachten ervaart. Dit is een simpele, lichte en comfortabele brace zonder spalk. Het is gemaakt van flexibel materiaal dat zeer ventilerend en luchtig is.

 

Polsbrace kopen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een zeer ruim assortiment medische hulpmiddelen, waaronder polsbraces. Onze producten zijn geschikt voor uiteenlopende blessures, klachten en aandoeningen. Heeft u vragen over de polsbrace of over het gebruik ervan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze zeer deskundige klantenservice. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Wij zijn bereikbaar via telefoon, live-chat en e-mail.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen