Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4532 reviews

Top 4 beste nekbraces

Een nekbrace of nekkraag biedt ondersteuning aan de nek, na bijvoorbeeld een val of als gevolg van een aanrijding. De nekkraag zorgt er voor dat het gebied rondom de nek op de juiste manier ondersteunt wordt. Hierdoor ontspannen de spieren en verminderen pijnklachten snel.

 

4. De Push Med nekbrace

De Push Med Nekbrace is het zwaargewicht onder de nekbraces. Hij is uitermate geschikt voor zware nekproblematiek, zoals een hernia, whiplash en zware nekslijtage. Deze halskraag biedt de beste steun aan de wervelkolom door zijn anatomische vorm en het gebruik van vormvast schuim. De Push Med Nekbrace bevat een uitneembaar onderdeel voor aanvullende ondersteuning. Dit onderdeel steunt op het borstbeen, en de kaken, en creëert hierdoor een effectieve en optimale steun van de nek. Uiteraard kan de nekbrace ook zonder dit verstevigingselement gedragen worden, wanneer een lichtere ondersteuning gewenst is. De Push Med Nekbrace is gemaakt van Sympress™, een hoog kwalitatief en comfortabel materiaal, waardoor de nekbrace zacht aanvoelt, comfortabel is en beschermd gevoel biedt.

 

3. De Medidu nekbrace

De medidu nekbrace is op dit moment de beste keuze voor al uw nekklachten. Deze nekkraag biedt de best mogelijke ondersteuning en is daardoor uitermate geschikt voor wie steun zoekt bij zwaardere nekproblematiek. De GM Medical Nekkraag is gemaakt van stevig en bijzonder comfortabel foam waardoor er een optimale stabiliteit en steun aan de halswervelkolom wordt gegeven. De nekbrace is voorzien van een sluiting met klittenband en een katoenen, vochttransporterende overtrek. Dit maakt de halskraag één van de meest comfortabele nekbraces van dit moment.

 

2. De Bauerfeind Cervilloc S nekbrace

De Bauerfeind CerviLoc S nekbrace heeft beschermingsniveau 3, de hoogste beschermingsgraad. Deze nekkraag biedt ondersteuning bij middelbare tot zware klachten en maximale ondersteuning en bescherming. De halskraag zit super comfortabel door de anatomische vorm en doordat hij is afgewerkt met zacht, ademend materiaal. De Bauerfeind CerviLoc S Nekbrace voorkomt pijn in de nekwervels, stabiliseert en verlicht spanning in de nek en is door het gebruiken het ademende en zachte materiaal ontzettend fijn om te dragen.

 

1. De SO nekkraag / nekbrace

Op de eerste plaats staat de SO nekkraag-nekbrace. Deze vernieuwde nekkraag is voorzien van speciaal ontworpen kwaliteitsschuim die optimale steun en bescherming biedt aan uw nek. Ook heeft de nekbrace een speciaal aangebrachte uitsparing voor de kin. Dit zorgt voor een optimale pasvorm en draagcomfort waardoor de nek en omliggende spieren nog meer steun zullen krijgen. Deze nekbrace heeft de beste prijs/ kwaliteitsverhouding en wordt al jaren voor diverse nekproblematiek gebruikt. De nieuwste versie van deze halskraag is van speciaal ontworpen kwaliteitsschuim waardoor de nekkraag niet alleen comfortabel zit, maar ook optimale steun en bescherming biedt. De voering van de brace is verbeterd met een katoenen stof, waardoor er geen irritatie zal ontstaan. Deze nekkraag is uitermate geschikt voor middelzware nekaandoeningen.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen