Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4327 reviews
top 5 beste polsbraces van dit moment

Top 4 beste polsbraces van dit moment

Bent u op zoek naar de beste polsbraces? Bij Podobrace hebben wij de top 4 voor u op een rijtje gezet. Wilt u deze direct aanschaffen? U vindt de braces onderaan de pagina!

 

1. Novamed lichtgewicht polsbrace

Deze tot nummer één verkozen polsbrace is ideaal voor alle hand en polsaandoeningen. Met de hoogste beschermingsgraad is deze polsbrace perfect bij middelzware tot de zwaarste klachten. De spalk is gevormd naar de hand en pols. Geschikt voor overdag, werk, sport en ’s nachts. Extreem veel comfort, optimale steun en vingers volledig vrij! Wereldwijde bestseller!

 

2. Novamed Duimbrace / polsspalk

Deze bestseller heeft de hoogste beschermingsgraad en is geschikt bij middelzware tot de zwaarste klachten. De brace voor duim en pols klachten is geschikt voor dagelijks gebruik zoals werk en sport. Maximale steun voor pols en duim, zweet absorberend, huidvriendelijk en beste pasvorm! Al door miljoenen mensen gedragen!

 

3. So polsbrace

De So polsbrace heeft met beschermingsniveau 3 de hoogste beschermingsgraad en is daarmee geschikt bij middelzware tot de zwaarste klachten. De polsbrace is voorzien van een anatomisch gevormde spalk. De brace is geschikt voor overdag en ’s nachts en ideaal voor kleine en grotere polsen.

 

4. Viofix bowling – tenniselleboogbrace – polsspalk

Deze brace wordt gezien als dé brace voor optimale rust bij alle klachten aan de onderarm. De polsspalk/brace geeft meer bescherming dan enkel steun en is geschikt bij lichte tot middelzware klachten. Geschikt voor overdag en nacht gebruik.

 

Heeft u vragen met betrekking tot de 5 beste polsbraces? Dan kunt u op onze site deskundig advies krijgen in de livechat of via telefonisch contact en e-mail



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen