Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4592 reviews
verschillende soorten polsbraces

Verschillende soorten polsbraces

Polsblessures en aandoeningen kunnen enorme ongemakken veroorzaken en uw dagelijkse activiteiten belemmeren. Gelukkig zijn er verschillende soorten polsbraces die pijn verlichten, stabiliteit bieden en het herstel versnellen. Het kiezen van de juiste polsbrace is echter heel belangrijk voor effectieve ondersteuning. In deze blog zullen we verschillende soorten polsbraces uitlichten.

 

Neopreen polsbrace

Deze braces zijn ideaal voor lichte tot matige polsverstuikingen en tendinitis. Ze bieden compressie en warmte, wat kan helpen bij pijnverlichting en het bevorderen van genezing. Neopreen braces zijn vaak gemaakt van flexibel, synthetisch rubber dat de pols omsluit. Ze zijn eenvoudig aan te trekken en kunnen gedragen worden onder kleding.

 

Verstelbare polsbrace met spalk

  • Deze braces zijn geschikt voor matige tot ernstige polsblessures, zoals carpaaltunnelsyndroom of bijvoorbeeld na een operatie. Ze bieden maximale stabiliteit en ondersteuning.
  • Verstelbare braces hebben spalken (meestal van metaal of kunststof) aan de achterkant van de pols om de beweging te beperken. Ze zijn voorzien van klittenbandsluitingen voor de juiste aanpassing.

Duimbrace met Polssteun

  • Deze braces zijn ontworpen voor polsblessures die de duim aantasten, zoals een skiduim of het syndroom van De Quervain. Ze omvatten een duimsteun die de duimbeweging beperkt en polssteun biedt.

Sportieve polsbrace

Deze braces zijn speciaal ontworpen voor sporters. Ze bieden ondersteuning bij sporten met herhaalde polsbewegingen, zoals tennis, golf en gewichtheffen. Ze zijn licht van gewicht, ademend en bieden bewegingsvrijheid.

 

Polsbrace kopen?

Wilt u weten welke polsbrace het beste bij uw blessure past? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij beantwoorden dagelijks vele vragen van klanten en kunnen u alles over onze producten en het gebruik ervan vertellen. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die u graag te woord staan. Ze zijn te bereiken via telefoon, live-chat en e-mail.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen