Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4474 reviews
wat doet een rugbrace

Wat doet een rugbrace?

Een goede rugbrace biedt ondersteuning en compressie aan de rug en de rugspieren. Uw rug wordt in een neutrale stand gepositioneerd. Dit verlicht pijn en biedt als het ware een geheugensteuntje aan uw lichaam om in de juiste houding te blijven staan.

 

Bij welke klachten kan ik een rugbrace dragen?

In elke beroepsgroep kunnen mensen rugklachten ervaren. En binnen elke beroepsgroep kunnen weer verschillende rugklachten ontstaan. Wij hebben hierom verschillende therapeutische rugbanden in ons assortiment. Hieronder volgt een opsomming van veel voorkomende klachten waarbij het dragen van een rugbrace geadviseerd wordt. Staat uw klacht er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  • Rug breuk
  • Instabiliteit
  • Hernia
  • Scoliose
  • Osteoporose (botontkalking)
  • Sondylodese
  • Rug artrose

Wordt het aanschaffen hiervan vergoed door mijn verzekeraar?

Of een rugbrace door uw zorgverzekeraar vergoed wordt is afhankelijk van uw polis en zorgverzekeraar. In sommige gevallen wordt deze volledig vergoed, en soms maar een gedeelte. Het is raadzaam of uw polis te checken voordat u een brace koopt. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

 

Hoe kies ik een geschikte rugbrace?

Voor het maken van de juiste keuze is het van groot belang dat u in kaart kunt brengen welke klachten u precies ervaart in uw rug. Daarnaast is het van belang om de beschermingsgraad vast te stellen. Podobrace heeft de keuze uit 3 beschermingsniveaus. Niveau 1 biedt basisbescherming, niveau 3 biedt geavanceerde bescherming en niveau 3 biedt u de hoogste beschermingsgraad. Op onze categoriepagina rugbrace vindt u al onze rugbraces en de daarbij behorende beschermingsniveaus. Vindt u het moeilijk om de juiste brace te kiezen? Geen probleem! Onze zeer deskundige klantenservice bestaat uit een team van specialisten. Zij voorzien u van advies en staan u graag te woord. Ze zijn telefonisch bereikbaar, maar ook via e-mail en live-chat.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen