Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4592 reviews
welke brace is het beste te gebruiken bij artrose

Welke brace kun je het beste gebruiken wanneer je last hebt van artrose?

Wanneer de diagnose artrose bij u vastgesteld is dan wilt u waarschijnlijk graag weten wat u kunt doen om de pijn te verlichten. Het dragen van een duimbrace kan u hier zeker bij helpen. Wij geven u graag meer informatie over deze aandoening en adviseren u welke brace de beste ondersteuning en bescherming biedt. Lees hieronder snel verder. 

 

Wat is artrose?

Artrose is een chronische aandoening waarbij de kwaliteit van het kraakbeen langzaam minder wordt en het op den duur zelfs helemaal kan verdwijnen. Hierdoor wordt artrose ook wel gewrichtsslijtage genoemd. Wanneer u artrose in de duim heeft dan ervaart u pijn wanneer u dingen probeert op te pakken. Wat de oorzaak van artrose is, is niet helemaal duidelijk. Het ontstaat vaak spontaan. Vaak krijgen mensen van boven de veertig jaar het en lopen vrouwen ook een hoger risico. 

 

Welke symptomen treden er op bij artrose in de duim?

Er zijn meerdere klachten die kunnen optreden wanneer u artrose in de duim heeft. De meest voorkomende is pijn. Dit komt voornamelijk voor wanneer u probeert om spullen te pakken, of potten probeert open te draaien. Ook krachtverlies treedt vaak op. Ook kan er zwelling ontstaan in de duim. Hierdoor wordt de beweging in de duim beperkt. Zelfs het weer is van invloed op artrose. Bij veranderingen in het weer verergeren bij veel mensen de klachten.

 

duimbrace artrose

 

Top 3 beste duimbraces bij artrose

Wij hebben voor u een top 3 samengesteld van de braces die u het beste kunnen ondersteunen wanneer er artrose is vastgesteld. Lees hieronder snel verder:

 

Dunimed Duimbrace Manu

Deze brace is ideaal bij middelzware en zware duimklachten en is te gebruiken voor dagelijks gebruik, sport en werk. Deze brace heeft een harde spalk voor extra bescherming en ondersteuning. Het materiaal is zacht en comfortabel waardoor de brace heel prettig zit.

 

 

​Dunimed duimbrace / duimbandage / polsbandage

Het dragen van deze brace is aan te raden wanneer u lichte klachten heeft. De duimbandage is gemaakt van lichte materialen waardoor hij luchtig en ventilerend is. Deze brace is ook voorzien van een spalk voor extra versteviging.

 

 

Dunimed premium duimbrace / polsbrace

Wanneer u middelzware duimklachten heeft, dan kunt u het beste kiezen voor deze brace. Deze brace biedt ondersteuning en bescherming bij gewrichtsaandoeningen in combinatie met polsklachten. De brace biedt heel veel ondersteuning, maar is toch comfortabel en ventilerend.

 

 

Duimbrace kopen?

Bij Podobrace hebben wij een zeer ruim assortiment duimbraces. Wanneer u vragen heeft over onze producten of over het gebruik ervan, dan kunt u contact opnemen met onze zeer deskundige klantenservice. Ons team bestaat uit enthousiaste medische specialisten die u graag te woord staan en al uw vragen kunnen beantwoorden. Ze zijn bereikbaar via telefoon, live-chat en e-mail.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen