Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4592 reviews
welke duimbrace is het beste bij het syndroom van de quervain

Welke duimbraces kunt u het beste gebruiken bij het syndroom van De Quervain?

Het syndroom van De Quervain, ook wel Morbus De Quervain genoemd, is een hele vervelende en pijnlijke aandoening aan de pols. De pezen aan de duimzijde van de pols raken geïrriteerd en kunnen opzwellen. Wij geven u graag meer informatie over deze aandoening en over wat u het beste kunt doen om dit te behandelen. Lees hieronder snel verder. 

 

Wat is het syndroom van De Quervain?

Het syndroom van De Quervain is een aandoening waarbij er een peesirritatie optreedt die pijn aan de zijkant van uw pols, richting uw duim veroorzaakt. Deze irritatie ontstaat doordat de pezen in de duim niet makkelijk meer heen en weer kunnen glijden. Dit kan pijnklachten veroorzaken aan uw pols, aan de duimkant, maar er kan ook zwelling optreden. Ook kan het moeilijker worden om dingen vast te pakken.

 

Top 3 braces die de beste ondersteuning en bescherming bieden

Hieronder volgt een overzicht van de beste 3 braces die ondersteuning en bescherming bieden als je last hebt van het syndroom van De Quervain.

 

Novamed Duimbrace/Polsspalk

Deze brace is de beste keuze wanneer u klachten heeft van het syndroom van De Quervain. Deze duimbrace heeft beschermingsniveau drie en heeft daarmee de hoogste beschermingsgraad. Ook is hij voorzien van een spalk aan de binnenkant van de duim en pols die bestaat uit plastic en aluminium. Hierdoor krijgen de pols en duim maximale bescherming, ondersteuning en steun.

 

 

Dunimed Duimbrace/Polsbrace

Deze duimbrace is geschikt voor middelzware klachten. Daarbij is de duimbrace gemaakt van zeer ademend, huidvriendelijk, kwaliteitsmateriaal met aan de binnenkant foampads die zorgen voor een heerlijk draagcomfort. De brace is gemaakt van licht materiaal en absorbeert makkelijk zweet en vocht.

 

 

Dunimed Duimbrace / Duimbandage / Polsbandage

Deze duimbrace biedt een basisbescherming en is aan te raden wanneer u lichte klachten ervaart. Dit is een simpele, lichte en comfortabele brace zonder spalk. Het is gemaakt van   flexibel materiaal dat zeer ventilerend en luchtig is.

 

 

Duimbrace kopen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een zeer ruim assortiment braces en medische hulpmiddelen voor allerlei uiteenlopende aandoeningen, blessures en klachten. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over onze duimbraces of over het gebruik ervan. Neem snel contact op via telefoon, e-mail of live-chat.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen