Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4157 reviews

Individuele correctiezolen op maat

 

Voor iedere voet is er de juiste oplossing. Dat is waar onze Podoposturale therapeuten al meer dan 30 jaar voor staan en ondertussen al duizenden mensen en (top)sporters van hun klachten en pijn mee af hebben geholpen. Met hun specifieke specialisatie om nek-, rug-, knie- en andere houdingsklachten te verhelpen d.m.v. kwaliteits (sport)zolen of door een individueel aangepaste (sport)zool zijn zij ondertussen bijna een begrip geworden.

 

Wanneer een (Sport) zool op maat?

Grofweg kunnen we spreken van drie voettypen met een bijbehorende lichaamshouding: de normale voet, de holvoet en de platvoet. Voor de verschillende afwijkende gradaties en tussenvormen in de holvoet en de platvoet kan de Podoposturaal therapeut correctiezolen vervaardigen die volledig zijn afgestemd op de metingen die een podoposturaal onderzoek naar voren zal komen. De correctiezolen prikkelen de specifieke voetspiertjes in de voetzool en juist die directe werking op de spierketens geven in de Podoposturale therapie de grondslag voor de uiteindelijke houdingsverandering.

 

Bovendien is het ook nog mogelijk om bij een meer gecompliceerdere voetstand bij één van onze praktijken een uitvoerig Podoposturaal onderzoek te laten uitvoeren door een van onze voetspecialisten. Wilt u hierover meer informatie, of wilt u een afspraak maken voor een uitvoerig onderzoek bij een van onze specialisten, bel dan nu met onze klantenservice:

+31(0)644381118 of email ons. Onze Podopusturaal therapeuten zijn er namelijk in gespecialiseerd om klachten, voortkomend uit een meer gecompliceerder probleem, te verhelpen door middel van individueel aangepaste zolen. Deze (sport)zolen hebben een directe werking op spierketens, waardoor de lichaamhouding verandert, en uw klachten zullen verdwijnen.

 

Geïnteresseerd in individuele correctiezolen op maat? Bel 0299-366077(scan hiernaast mag gebruikt worden, onder vermelding van de volgende toevoeging: ontleend na overleg met http://www.omnipodogenootschap.nl)

Menu Home Zoeken Winkelwagen