Snel gratis advies:
085-2010818

MENU

Retourformulier


Middels het onderstaande retourformulier kunt u uw retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons aanmelden door het invullen van onderstaande gegevens. Na het ontvangen van dit retourformulier nemen wij contact met u op over uw retourzending en zullen wij u een PostNL retouretiket toesturen. Deze kunt u vervolgens uitprinten en gebruiken om uw product kostenloos aan ons retour te sturen. U hoeft alleen het retouretiket op uw pakket of envelop te plakken en uw zending af te geven bij een PostNL postkantoor of een PostNL bezorger.

 

Na ontvangst van uw retourzending duurt het maximaal 10 werkdagen voordat u een retourbevestiging en tevens de terugbetaling ontvangt. 

 

 

Bij Podobrace retourneert u altijd gratis

 

Bij Podobrace staat service altijd voorop en is het retourneren altijd gratis. Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier, of via ons telefoonnummer: +3185 2010818 en we helpen u gelijk verder. Ons team staat altijd voor u klaar.

 

Let op! Stuur altijd de originele picklijst mee in uw retourpakket, zodat wij de inhoud van de zending aan uw gegevens kunnen koppelen.

 

 

 

 

 

Menu Home Zoeken Winkelwagen