Snel gratis advies:
085-2010818

MENU

Bij Podobrace retourneert u altijd gratis

 

Bij Podobrace staat service altijd voorop en is het retourneren altijd gratis. Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier, of via ons telefoonnummer: +3185 2010818 en we helpen u gelijk verder. Ons team staat altijd voor u klaar.

 

Let op! Stuur altijd de originele picklijst mee in uw retourpakket, zodat wij de inhoud van de zending aan uw gegevens kunnen koppelen.

 

Retourneren vanuit Nederland

 

Wil u uw bestelling retourneren vanuit Nederland? Volgt u dan het simpele onderstaande stappenplan.

 

1) Check of het product voldoet aan alle onderstaande voorwaarden. Ja? Ga dan verder met stap 2

2) Geef op het retourformulier dat in de doos of envelop zit de retourreden aan en ga verder met stap 3

3) Bezoek Deze link om uw retour aan te melden en een gratis retourlabel te downloaden  Het referentie nummer vindt u op de picklijst/pakbon bij referentie of in de orderbevestiging per mail is dit het ordernummer. 

Na het invullen van het formulier met uw gegevens klikt u op de knop "retourlabel maken". U ontvangt nu het label in uw mailbox en vervolgens kunt het label inclusief barcode printen.

4) Stop de bijgeleverde pakbon terug in de doos of envelop (pakbon altijd meezenden) Mocht u niet meer in het bezit zijn van uw pakbon/picklijst dan kunt u uw naam + ordernummer + retourreden op een briefje schrijven en bijvoegen.

5) Geef tot slot het pakket af bij een DHL punt bij u in de buurt

 

Zodra uw rerourzending verwerkt is, zal onze financiële afdeling direct het aankoopbedrag van het geretourneerde product terugstorten of uw factuur annuleren (*).  

 

 

Retourneren vanuit België

 

Wil u uw bestelling retourneren vanuit België? Volgt u dan het simpele onderstaande stappenplan:

 

1) Check of het product voldoet aan alle onderstaande voorwaarden. Ja? Ga dan verder met stap 2

2) Vul op de picklijst de retourreden in

3) Vul het formulier in welke onderaan deze pagina staat om uw retouraanvraag in te dienen

4) Stop de Picklijst terug in de doos of envelop & Schrijf het volgende adres op het pakketje:

 

Julianaweg 206 A, dock 3

1131 DL volendam

Nederland

 

5) Geef tot slot het pakket af bij een postkantoor bij u in de buurt

 

Middels het onderstaande retourformulier kunt u uw retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons aanmelden door het invullen van onderstaande gegevens. Na het ontvangen van dit retourformulier nemen wij contact met u op over uw retourzending en zullen wij u een PostNL retouretiket toesturen. Deze kunt u vervolgens uitprinten en gebruiken om uw product kostenloos aan ons retour te sturen. U hoeft alleen het retouretiket op uw pakket of envelop te plakken en uw zending af te geven bij een PostNL postkantoor of een PostNL bezorger.

 

Na ontvangst van uw retourzending duurt het maximaal 10 werkdagen voordat u een retourbevestiging en tevens de terugbetaling ontvangt. 

 

 

Retourformulier vanuit België

 

Menu Home Zoeken Winkelwagen