Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4532 reviews
hoe gebruik je een kniekussen

Hoe gebruik je een kniekussen?

Ongeacht de oorzaak of aard van uw klacht kan een kniekussen uw klachten gedurende de nacht verhelpen, of het nu gaat om een klacht aan de rug, heup, knie of nek.

 

Het aantal mensen dat gaat slapen met nek-, rug-, heup- of kniepijn is de laatste jaren explosief gestegen. Deze klachten kunnen een aantal oorzaken hebben. Meestal is het echter te wijten aan een slechte werkhouding en slaaphouding. Doordat mensen op kantoor urenlang in een verkeerde houding stilzitten kan dit tot vervelende klachten leiden. Ook tijdens de slaap kan een verkeerde houding leiden tot minder slaap en verergering van de klachten.


Wat is een kniekussen precies?

Een kniekussen is een ergonomisch gevormd kussen dat speciaal gemaakt is om tijdens het slapen tussen de knieën te plaatsen. Veel mensen hebben het concept van een kniekussen zelf uitgeprobeerd wanneer zij klachten ervaren. Zij plaatsen dan normale kussens en dekens tussen hun knieën tijdens het slapen om hun lighouding te verbeteren en hun nek-, rug- of kniepijn te verminderen. 


Deze dekens en kussens zijn echter onhandig, onhandig en helpen niet om uw houding optimaal te verbeteren en klachten te verminderen. Omdat een kniekussen speciaal gevormd is naar uw benen, blijft het op zijn plaats liggen terwijl u slaapt, wat helpt om uw houding optimaal te verbeteren en uw klachten te verminderen.


Hoe snel zal ik het effect van een kniekussen voelen?

Een kniekussen kan de hele nacht zonder enige moeite gebruikt worden, zelfs als u zich veel omdraait in bed is een kniekussen niet hinderlijk en na enige gewenning zult u er weinig ongemak van voelen. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen de positieve effecten van een kniekussen al na een week ervaren.

 

Op zoek naar een speciaal kussen om uw houding te verbeteren?

Podobrace heeft twee kniekussens in het assortiment van de merken Ergolution en Dreamolino. Ga naar de categoriepagina voor meer informatie over deze kniekussens, of klik op de onderstaande kniekussens!



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen