Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4523 reviews
Hoe trek je een polsbrace aan

Hoe trek je een polsbrace aan?

Het ziet er altijd makkelijk uit, maar er zijn wel wat dingen waar u op moet letten bij het aantrekken van een polsbrace. Het goed aan trekken van de brace heeft een grote invloed op de effectiviteit van de brace. Wij van Podobrace hebben het beste advies voor het aantrekken van een polsbrace.

 

Waarop letten bij het aantrekken?

1. Om te beginnen is de maat erg belangrijk. Dus zorg bij het aanschaffen dat u de juiste maat kiest. Ga dus niet gokken welke maat u nodig heeft, maar meet het op.

2. Kijk voor het aantrekken goed naar de vorm en kenmerken van het product. Hierdoor voorkomt u dat de polsbrace andersom aangetrokken wordt.

3. Trek een brace aan op een gebogen gewricht (als dat mogelijk is) zo kunt u de juiste positie bepalen. Trek daarna bij een gestrekt gewricht de brace nog een beetje aan.

4. Zorg ervoor dat het klittenband (als deze op de brace aanwezig zijn) losgemaakt zijn.

 

Waarom is het juist aantrekken van de polsbrace belangrijk?

Een brace mag nooit zorgen voor pijn of gevoelloosheid ook is het zo dat een brace vaak gemaakt is op de anatomische vormen van het gewricht. Een brace die niet goed wordt aangetrokken zorgt voor een tegenoverstellend effect dan dat u eigenlijk wilde.

Heeft u vragen met betrekking tot het aantrekken van de polsbrace? Dan kunt u op onze site deskundig advies krijgen in de livechat of via telefonisch contact en e-mail.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen