Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4462 reviews
hoe werkt een polsbrace

Hoe werkt een polsbrace?

Bent u van plan een polsbrace aan te schaffen? Dan is het natuurlijk wel handig om te weten hoe de polsbrace werkt, hoe u de polsbrace moet dragen en wat een brace doet. Wij van Podobrace leggen het uit aan u.

 

Wat is een polsbrace?

Om te beginnen is het handig om te weten wat een polsbrace is. Een polsbrace is een hulpmiddel, die je draagt rondom je pols om het gewricht te ondersteunen. Er zijn verschillende redenen hiervoor zoals, pijn/zwelling, of bijvoorbeeld een gebrek aan stabiliteit/stevigheid.

 

Wat is de werking van een polsbrace?

Een brace zorgt er in de meeste gevallen voor dat je niet wordt beïnvloed in je dagelijkse activiteiten. De werking van een brace is bij bijna iedere brace hetzelfde dus zo ook bij de polsbrace. Het is namelijk het geven van uitwendige druk en steun. Een andere naam voor uitwendige druk is compressie dit is de meest voorkomende soort brace. Op deze manier worden verschillende gewrichten ondersteund. Om de klachten van de gewrichten te dempen is de brace een handig en simpel hulpmiddel. Bij dempen worden niet altijd alle klachten volledig weggenomen, maar gelukkig wel bijna altijd. Heeft u vragen met betrekking tot de werking van de polsbrace? Dan kunt u op onze site deskundig advies krijgen in de livechat of via telefonisch contact en e-mail.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen