Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4527 reviews
massagetafel onderhouden

Massagetafel onderhouden

Ben je eigenaar van een nieuwe massagetafel? Of wil je een nieuwe gaan kopen? Dan moet je natuurlijk wel weten hoe je deze het beste kunt onderhouden. Wij leggen het graag aan je uit.

 

Onderhoud bekleding

Het onderhoud van een massagetafel kunt u het beste doen met een vochtig doekje. Hiermee kunt u geen schade toebrengen aan de bekleding van de massagetafel. Sommige stoffen bijten namelijk door de bekleding heen, waardoor de massagetafel snel af is. Dit is natuurlijk zonde. In de meeste gevallen onderhoudscleaner gebruiken. Deze kunt u op bij diverse webshops kopen. Spray de massagetafel een paar keer in en neem deze vervolgens af met keukenpapier. Daarnaast kunt u de massagetafel ook schoonmaken met groene zeep. Gebruik echter niet teveel om onverwachte schade te voorkomen. Dit kunt u wederom doen met een vochtig doekje. Dit zijn de twee beste manieren om een massagetafel schoon te maken

 

Frame onderhoud

Heeft u een aluminium massagetafel? Dan hoeft u zich eigenlijk geen zorgen te maken. Dit hoeft u niet schoon te maken. Heb je een massagetafel van hout gekocht? Dan moet je zeker op de volgende punten letten. Let erop dat u eens in de zoveel tijd de schroeven en scharnieren checkt. Zeker bij een opvouwbare massagetafel is dit belangrijk. Wanneer de poten beginnen met slijten kunt u een walnoot, u leest het goed een walnoot, gebruiken. De vetten in deze noot zorgen er namelijk voor dat de poten goed onderhouden blijven!

 

Waarom is dit belangrijk?

Het onderhoud van de massagetafel is natuurlijk ontzettend belangrijk. Allereerst is het belangrijk dat deze bacterie vrij is voor de mensen die behandeld worden. Daarnaast gaat een goed onderhouden massagetafel veel langer mee. Op deze manier kunt u lang en optimaal blijven genieten van uw massagetafel!

 

Kraken

Het kan soms voorkomen dat een massagetafel hier en daar een beetje kraakt. Dit is echter niet als gevolg van het slecht onderhouden. In tegendeel, het ligt dan vaak aan de schroeven. Controleer dan of deze nog goed vast zitten. In sommige vallen moeten ze een beetje ingesmeerd worden met dunne olie. Denk aan WD-40. Let op! Gebruik geen siliconen schoonmaakmiddel op houten massagetafels.

 

Voordelen

  • Goede hygiëne
  • Langdurig gebruik
  • Geen vervelende kraakgeluidjes


Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen