Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4587 reviews
slapen met een gebroken arm

Slapen met een gebroken arm

Wanneer je een gebroken arm hebt dan is dat niet alleen behoorlijk pijnlijk, maar kan het ook problemen met zich meebrengen voor een goede en optimale nachtrust. Je arm kan stijf en pijnlijk zijn waardoor je hem met moeite in een comfortabele positie kunt brengen. Wij geven je hieronder een aantal tips om ervoor te zorgen dat je toch lekker kunt slapen, ondanks je gebroken arm. Lees hieronder snel verder.

 

slapen met gebroken arm

 

Tips voor het slapen met een gebroken arm

Hieronder volgen enkele tips om je te helpen beter te slapen met een gebroken arm:

  • Probeer op je rug te slapen. Dit is de beste positie voor een gebroken arm, omdat het de arm rust geeft en de druk op de pijnlijke gebieden vermindert.
  • Gebruik een kussen om je arm te ondersteunen. Dit kan helpen om de pijn te verminderen en de arm in een comfortabele positie te houden. Je kunt een kussen gebruiken om je arm onder je elleboog te leggen, of een kussen gebruiken om je arm langs je lichaam te houden.
  • Gebruik een zijkussen. Een zijkussen kan helpen om je lichaam in een rechte positie te houden en de druk op je arm te verminderen.
  • Neem pijnstillers voor het slapengaan. Dit kan helpen om de pijn te verminderen en je te laten ontspannen, zodat je gemakkelijker in slaap kunt vallen.

Als je gewend bent om op je zij te slapen, kan het moeilijk zijn om op je rug te gaan slapen met een gebroken arm. Je kunt proberen om geleidelijk aan te passen door eerst op je zij te slapen met een kussen tussen je armen. Zodra je gewend bent aan deze positie, kun je proberen om op je rug te gaan slapen.

 

slapen gebroken arm

 

Algemene tips voor een betere nachtrust

Wanneer u een gebroken arm hebt dan is een goede nachtrust erg belangrijk voor het herstel. Maar ook wanneer uw arm niet gebroken is, is goed slapen van groot belang. Hieronder volgen nog een aantal algemene tips die u kunt opvolgen voor een heerlijke nachtrust.

  • Maak je slaapkamer donker, stil en koel. Dit zal je helpen om te ontspannen en gemakkelijker in slaap te vallen.
  • Neem een warm bad of douche voor het slapengaan. Dit kan helpen om je spieren te ontspannen en je te laten ontspannen.
  • Vermijd cafeïne en alcohol voor het slapengaan. Deze middelen kunnen het moeilijker maken om in slaap te vallen.

Meer informatie nodig?

Nadat het gips van uw arm is verwijderd dan kan het dragen van een elleboogbrace uw herstel bespoedigen. Wanneer u hier vragen over heeft, dan kunt u contact opnemen met onze zeer deskundige klantenservice. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het juiste advies.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen