Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4592 reviews
top 3 braces bij gebroken middenhandsbeentje

Top 3 braces bij gebroken middenhandsbeentje

Een gebroken middenhandsbeentje is een zeer vervelende en pijnlijke klacht. Wij leggen u in deze blog graag uit wat een gebroken middenhandsbeentje is, hoe het ontstaat en wat u kunt doen om de pijn te verlichten en de breuk te herstellen. Lees hieronder snel verder.

 

Wat is een gebroken middenhandsbeentje?

Een gebroken middenhandsbeentje, ook wel een metacarpale fractuur of breuk genoemd, is een breuk in de hand. De oorzaak hiervan wordt vaak veroorzaakt door een vuistslag of een trauma. De middenhandsbeentjes vormen de verbinding tussen de handwortelbeentjes in de pols en in de vingers.

 

Top 3 beste braces voor een gebroken middenhandsbeentje

We geven hieronder een overzicht van de beste 3 braces die je kunt dragen bij een gebroken middenhandsbeentje:

 

Dunimed duimbrace manu

De brace is geschikt voor middelzware tot zware duimklachten. Je kunt hem dragen in je dagelijks leven, bij het sporten of op het werk. De brace heeft een harde spalk die de duim extra beschermt en ondersteunt. Het zachte en comfortabele materiaal maakt de brace prettig om te dragen.

 

Dunimed premium duimbrace/polsbrace

Deze brace is geschikt voor middelzware duimklachten. Hij biedt ondersteuning en bescherming bij gewrichtsaandoeningen en polsklachten. De brace is stevig, maar toch comfortabel en ademend.

 

Super Ortho CMC Duimbrace

De Super Ortho CMC Duimbrace biedt stabiliteit aan het duimzadelgewricht en plaatst het middenhandsbeentje van de duim in een ergonomische positie. Dit creëert de bekende duimboog, die handhaaft tijdens activiteiten en zo voor een effectieve grijpfunctie zorgt.

 

Duimbrace kopen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een zeer ruim assortiment braces en medische hulpmiddelen voor allerlei uiteenlopende aandoeningen, blessures en klachten. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over onze duimbraces of over het gebruik ervan. Neem snel contact op via telefoon, e-mail of live-chat.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen