Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4592 reviews
top 3 polsbraces bij artrose

Top 3 polsbraces bij artrose

Artrose is een vervelende aandoening aan de gewrichten. Wij leggen u graag uit wat deze aandoening precies is en welke braces u hierbij de beste ondersteuning en bescherming kunnen bieden. Lees hieronder snel verder.

 

Wat is artrose?

Artrose in de duim is een aandoening waarbij het kraakbeen in het duimgewricht beschadigd raakt. Hierdoor kan de duim niet meer goed bewegen, wat pijn, stijfheid en krachtverlies kan veroorzaken.

 

Artrose in de duim komt vaker voor bij mensen van boven de veertig jaar, en vrouwen hebben er een hoger risico op dan mannen. De oorzaak van artrose is niet helemaal duidelijk, maar wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een combinatie van factoren, waaronder overbelasting, erfelijkheid en leeftijd.

 

Er zijn verschillende manieren om artrose in de duim te behandelen. Medicijnen kunnen de pijn en ontsteking verminderen, en fysiotherapie kan helpen de kracht en flexibiliteit van de duim te verbeteren. Het dragen van een duimbrace kan ook helpen de pijn en stijfheid te verlichten.

 

Top 3 beste polsbraces

Er zijn verschillende soorten braces voor artrose op de markt. Wij geven u hieronder een overzicht van de 3 beste polsbraces voor artrose:

 

Novamed lichtgewicht polsbrace

De Novamed lichtgewicht polsbrace is een bestseller dankzij zijn unieke eigenschappen. De brace heeft een spalk die gevormd is naar de hand, waardoor hij altijd goed blijft zitten. De spalk biedt optimale steun aan de pols, zonder de flexibiliteit van de vingers te beperken. Het materiaal van de brace is ademend en vochtopnemend, waardoor hij comfortabel is om te dragen. De brace gaat daarnaast ook nog eens lang mee.

 

Dunimed polsbrace Carpaal Tunnel Syndroom

Deze brace is gemaakt van elastisch materiaal waardoor de brace heel fijn zit, maar de pols ook de steun biedt die het nodig heeft. De Dunimed Polsbrace Carpaal Tunnel Syndroom wordt door deze eigenschappen dan ook al jaren met succes gebruikt. De compleet verstelbare velcro sluitingen en de medische spalk zorgen verder voor een optimale pasvorm en steun en door al deze unieke eigenschappen is de brace dan ook al jaren een absolute bestseller.

 

Dunimed polsbrace/polsbandage

De Dunimed polsbandage is een lichtgewicht en luchtige brace die is voorzien van klittenband. De brace heeft geen spalk en wordt daarom alleen aanbevolen voor lichte polskwetsuren.

 

Polsbrace kopen?

Wilt u meer informatie over een polsbrace voor artrose of over het gebruik ervan? Neem dan contact op met onze zeer deskundige klantenservice. Zij beantwoorden dagelijks heel veel vragen van klanten en kunnen u alles over onze producten en het gebruik ervan vertellen. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die u graag te woord staan. Ze zijn bereikbaar via telefoon, live-chat en e-mail.



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen