Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4481 reviews

Blogs



nekstenose wat is het en hoe wordt het behandeld
22-12-2023

Nekstenose: wat is het en hoe wordt het behandeld?

Nekstenose is een aandoening waarbij het wervelkanaal in de nek vernauwd is. Dit kan leiden tot druk op het ruggenmerg of de zenuwwortels in de nek. Nekstenose kan pijn, tintelingen, krachtsverlies en andere symptomen in de nek, armen en handen veroo... Lees deze blog »
wat is een navelbreuk
22-12-2023

Wat is een navelbreuk?

Een navelbreuk is een pijnlijke en vervelende aandoening die vaak voorkomt bij baby’s en ook bij volwassenen. Gelukkig is een navelbreuk goed te behandelen. Wij geven u graag meer informatie over het ontstaan en de behandeling van een navelbreuk. L... Lees deze blog »
kniepijn bij het hardlopen
22-12-2023

Kniepijn bij het hardlopen

Hardlopen is en blijft een ongekend populaire sport. Helaas is het ook een blessuregevoelige sport. Of je nu een beginnende hardloper bent of een zeer ervaren, blessures liggen altijd op de loer. Wij geven u graag meer informatie over het ontstaan va... Lees deze blog »
slapen met een tennisarm tips voor een goede nachtrust
19-12-2023

Slapen met een tennisarm: tips voor een goede nachtrust

Wanneer je last hebt van een tennisarm, kan het moeilijk zijn om een goede nachtrust te krijgen. De pijn kan je wakker houden of ervoor zorgen dat je je oncomfortabel voelt. In dit blog geven we je een aantal tips om je te helpen slapen met een tenni... Lees deze blog »
pijn aan de binnenkant van uw knie na het wandelen
19-12-2023

Pijn aan de binnenkant van uw knie na het wandelen

Regelmatig een lekkere lange wandeling maken is niet alleen ontzettend leuk, maar heeft ook tal van gezondheidsvoordelen. Het vermindert stress, je wordt er fitter van en je kunt er goed je hoofd leeg meemaken. Wanneer je veel wandelt dan kunnen er b... Lees deze blog »
alles wat u wilt weten over een frozen shoulder
19-12-2023

Alles wat u wilt weten over een frozen shoulder

Een frozen shoulder is een vervelende aandoening die vervelende klachten kan veroorzaken. Bent u benieuwd naar meer informatie, zoals de oorzaken, symptomen en behandeling hiervan? In deze blog geven wij u graag meer informatie. Lees gerust verder.... Lees deze blog »
slapen met een gebroken arm
19-12-2023

Slapen met een gebroken arm

Wanneer je een gebroken arm hebt dan is dat niet alleen behoorlijk pijnlijk, maar kan het ook problemen met zich meebrengen voor een goede en optimale nachtrust. Je arm kan stijf en pijnlijk zijn waardoor je hem met moeite in een comfortabele positie... Lees deze blog »
mag ik hardlopen met artrose
19-12-2023

Mag ik hardlopen met artrose?

Wanneer er artrose bij u vastgesteld wordt, dan verandert er een hoop voor u. Samen met uw arts wordt er een behandelplan opgesteld en wordt gekeken wat er nog allemaal wel en niet mogelijk is voor u. Wij geven u hieronder meer informatie over of u k... Lees deze blog »
hersteltijd van knie uit de kom
08-12-2023

Hersteltijd van knie uit de kom

Een knie uit de kom, ook wel een patellaluxatie genoemd, is een blessure waarbij de knieschijf uit de kom schiet. Dit kan gebeuren door een plotselinge draaiing of val, of door een ongeluk. Wanneer uw knie uit de kom is dan wilt u natuurlijk dat dit... Lees deze blog »
hoe verwijder je sporttape
08-12-2023

Hoe verwijder je sporttape?

Sporttape, ook wel kinesiotape genoemd, wordt gebruikt voor veel verschillende doeleinden. Het kan worden gebruikt om gewrichten te ondersteunen, spieren te versterken en pijn te verlichten. Hoe je sporttape verwijdert leggen wij hieronder aan je uit... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen