Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4481 reviews
voordelen van een gamestoel

Voordelen van een gamestoel

Jij als fervent gamer wil natuurlijk maar één ding. Juist; ongestoord gamen. Geen hinder van ouders die aan je kop zeuren dat je al veel te lang aan het gamen bent, of dat je eten klaar is. Of vrienden die je bellen met de vraag om een potje te voetballen. Of last krijgen van stramme spieren en gewrichten van het lange zitten tijdens een gamesessie. Wij kunnen je helaas niet bij alles helpen, maar wel bij het laatste euvel! Want met de juiste gamestoel gaat er een wereld voor je open. Wil je niet langer uit de flow gehaald worden door zoiets vervelends als een zere rug en stijve armspieren? Let dan even op. Want wat zijn nu precies de voordelen van een gamestoel?

 

Comfort

Tuurlijk, die oude versleten bureaustoel die je jaren geleden van je vader gekregen hebt (en die op zijn beurt weer een erfenis was van je oudoom Gerrit) voldoet prima om een paar uur in te gamen.  Maar niet voor dagen achter elkaar. En dat is nu precies wat belangrijk is dat je je even lekker ongestoord kan terugtrekken in een goeie game. Even de werkelijkheid laten voor wat het is en meegenomen worden in een fantasiewereld. En dan is het heel belangrijk dat je op de juiste manier én comfortabel zit! De gamestoelen van Podobrace zijn in hoogte verstelbaar en hebben een kantelfunctie die er voor zorgt dat je lichaam tijdens het zitten blijft bewegen. Dit stimuleert de bloedcirculatie en dus de zuurstoftoevoer naar je hersenen. De stoel is bekleed met PU leer en bevatten een afneembaar hoofdkussen en lendenkussen. Wedden dat je lekker zit?

 

Uiterlijk

Het belangrijkste is natuurlijk dat je gamestoel super lekker zit. Maar het oog wil ook wat! Want hoe gaaf staat zo’n vette gamestoel in jouw kamer?! Je vrienden zullen jaloers zijn bij het zien van een mooie ergonomische gamestoel. De gamestoelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Je kunt kiezen voor zwart-grijs voor een wat meer chique uitstraling, of bijvoorbeeld een sportieve look met een rood-zwart ledere bekleding.

 

Onderhoud

Gamestoelen zijn super gemakkelijk te reinigen en vragen minimale onderhoud. Je haalt er snel even een doekje overheen (of je laat het je moeder doen natuurlijk) en dan is hij weer schoon. Verder behoeft de gamestoel geen onderhoud. Hij is speciaal ontworpen voor gamen en zal vele jaren meegaan.  

 

Betere game ervaring

Gamestoelen hebben verschillende functies waardoor jouw game-beleving nóg beter wordt.  De ergonomische gamestoel met kantelfunctie en verstelbare armleuningen biedt namelijk niet alleen comfort, maar zorgt daarbij ook voor de juiste houding. De gamestoel van Podobrace is verder traploos in hoogte verstelbaar en heeft een kantelmechanisme met instelbare kantelweerstand.

 

Dankzij het ergonomische ontwerp van de Ergonomische bureaustoel - gamestoel met kantelfunctie en verstelbare armleuningen, zit je ook tijdens lange game-marathons comfortabel en verantwoord. De stoel is door middel van het gasveersysteem traploos in hoogte verstelbaar van 43 tot 51 cm. De stoelen van Podobrace zijn daardoor het meest geschikt voor personen vanaf 1.65m. Met de knop aan de onderzijde kun je de weerstand van het kantelmechanisme instellen. 

 

De kantelfunctie zorgt ervoor dat je lichaam tijdens het zitten blijft bewegen. Dit stimuleert de bloedcirculatie en dus de zuurstoftoevoer naar je hersenen. Daardoor blijf je je ook tijdens een lange gamesessie geconcentreerd. De kantelweerstand is goed ingesteld wanneer de stoel soepel –, maar niet te snel - naar achteren kantelt wanneer je je armen laat hangen, en weer naar voren komt wanneer je je armen ook naar voren beweegt.

 

Na het lezen van deze voordelen zijn al je twijfels natuurlijk gelijk weggenomen! Bij Podobrace hebben we verschillende soorten gamestoelen in diverse uitvoeringen en kleuren. Wacht niet langer en geniet van jouw urenlange gamesessies!



Aanbevolen producten:

Menu Home Zoeken Winkelwagen