Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4681 reviews

Blogs



hoelang moet ik een kniebrace dragen
03-03-2021

Hoelang moet ik een kniebrace dragen?

De draagtijd van een kniebrace hangt af van de ernst van de klacht. Het is belangrijk om te weten hoelang en wanneer de brace gedragen moet worden. Bij Podobrace hebben wij voor u het juiste antwoord.   Blessure Wanneer u een blessure aan het knie... Lees deze blog »
waar moet je op letten bij het kopen van een kniebrace
03-03-2021

Waar moet je op letten bij het kopen van een kniebrace?

Wilt u weten op welke aspecten u moet letten bij het aanschaffen van een kniebrace? Wij hebben de top 6 belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet.   Geweven brace Worden er natuurlijke materialen toegepast? Is de samenstelling juist? Check... Lees deze blog »
hoe trek je een kniebrace aan
03-03-2021

Hoe trek je een kniebrace aan?

Heeft u een kniebrace nodig? Dan is het natuurlijk wel handig om te weten hoe de kniebrace werkt en hoe u deze moet dragen. Wij hebben de beste manieren voor u op een rijtje gezet.   Maat De mate van ondersteuning van een brace begint bij de juist... Lees deze blog »
hoe werkt een polsbrace
03-03-2021

Hoe werkt een polsbrace?

Bent u van plan een polsbrace aan te schaffen? Dan is het natuurlijk wel handig om te weten hoe de polsbrace werkt, hoe u de polsbrace moet dragen en wat een brace doet. Wij van Podobrace leggen het uit aan u.   Wat is een polsbrace? Om te beginne... Lees deze blog »
op welke dingen moet je letten bij de aanschaf van een polsbrace
03-03-2021

Op welke dingen moet je letten bij de aanschaf van een polsbrace?

Wilt u weten op welke aspecten u moet letten bij het aanschaffen van een polsbrace? Bij Podobrace hebben wij de 5 belangrijkste aspecten voor u op een rijtje gezet.   Uw klachten Er zijn natuurlijk verschillende polsbraces voor verschillende klach... Lees deze blog »
hoelang moet ik een polsbrace dragen
03-03-2021

Hoelang moet ik een polsbrace dragen?

De draagtijd van de polsbrace hangt af van de ernst van de klacht, maar natuurlijk is het wel handig en belangrijk om te weten hoelang of wanneer de brace gedragen moet worden. U wilt natuurlijk niet dat u de brace te kort draagt. Bij Podobrace hebbe... Lees deze blog »
Hoe trek je een polsbrace aan
03-03-2021

Hoe trek je een polsbrace aan?

Het ziet er altijd makkelijk uit, maar er zijn wel wat dingen waar u op moet letten bij het aantrekken van een polsbrace. Het goed aan trekken van de brace heeft een grote invloed op de effectiviteit van de brace. Wij van Podobrace hebben het beste a... Lees deze blog »
top 4 yoga oefeningen voor beginners
17-11-2020

Top 4 yoga oefeningen voor beginners

In deze rare tijden, waarbij we in lockdown zitten, thuiswerken de nieuwe norm is geworden en sportscholen niet zoveel mensen meer mogen ontvangen, kan het beoefenen van yoga voor veel mensen voor een fijne balans zorgen. Yoga draait om de verbinding... Lees deze blog »
mondkapjes verplicht vanaf 1 december
12-11-2020

Mondkapjes verplicht vanaf 1 december

Over 4 weken gaat de mondkapjes plicht in in Nederland, vanaf 1 december. Vanaf 1 december is iedereen dus verplicht om in alle publieke ruimtes een mondkapje te dragen. Er wordt zelfs gesproken om deze regeling eerder in te laten gaan, maar daar is... Lees deze blog »
hoe voorkom je klachten tijdens het thuiswerken
30-10-2020

Hoe voorkom je klachten tijdens het thuiswerken?

We kunnen er helaas niet meer omheen. Thuiswerken is de nieuwe norm geworden. Voor sommigen is het fijn omdat het scheelt in reistijd, anderen ervaren het als eenzaam, zonder de contacten met hun collega’s. Het maakt niet uit welke plek in huis u o... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen