Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4681 reviews

Blogs



voorkom beslagen brilglazen bij het dragen van een mondkapje
13-10-2020

Voorkom beslagen brilglazen bij het dragen van een mondkapje

Door de nieuwe corona ontwikkelingen is het nu dringend advies om in publieke binnenruimtes mondkapjes te dragen. Voor brildragers is de combinatie van een bril en mondkapje dragen geen ideaal plan. Volgens 2 artsen is dit irritante probleem maar al... Lees deze blog »
wat is proteïne
31-08-2020

Wat is proteïne?

Whey proteïne wordt ook wel eiwitpoeder genoemd. Het wordt veelvuldig gebruikt in de sportwereld, maar ook recreatieve sporters drinken regelma-tig een eiwitshake. Maar wat is whey nu precies? In deze blog leggen wij het aan u uit.   Whey is vloei... Lees deze blog »
wat is het verschil tussen compressiekousen en tubes
05-08-2020

Wat is het verschil tussen compressiekousen en tubes?

Als u extra ondersteuning kunt gebruiken tijdens het hardlopen, of een andere sport natuurlijk, dan kunt u ervoor kiezen om compressiekousen of tubes te dragen. Maar wat doen deze kousen en tubes nu eigenlijk precies? En wat is het verschil tussen de... Lees deze blog »
welke ondersteuning is belangrijk tijdens en na het hardlopen
15-07-2020

Welke ondersteuning is belangrijk tijdens en na het hardlopen

Hardlopen is tegenwoordig ontzettend populair. En dat is ook niet zo gek. Je hoeft er geen dure abonnementen voor af te sluiten en je beoefent het veelal lekker in de buitenlucht. Je hoeft er relatief weinig in te investeren en kunt gelijk beginnen.... Lees deze blog »
5 oefeningen om enkelblessures te voorkomen
04-06-2020

5 oefeningen om enkelblessures te voorkomen

Een enkelblessure of enkelklachten komen vaak voor, ongeacht uw leeftijd of welke sport u beoefend. Een pijnlijke enkel kan ontstaan als gevolg van een ongeluk of door overbelasting. U wil natuurlijk niets liever dan dit voorkomen of verhelpen. Hiero... Lees deze blog »
04-06-2020

Top 4 beste nekbraces

Een nekbrace of nekkraag biedt ondersteuning aan de nek, na bijvoorbeeld een val of als gevolg van een aanrijding. De nekkraag zorgt er voor dat het gebied rondom de nek op de juiste manier ondersteunt wordt. Hierdoor ontspannen de spieren en vermind... Lees deze blog »
wat moet je doen bij hielspoor
04-06-2020

Wat te doen bij hielspoor?

Hielspoor; het is een vervelende en veelvoorkomende en zeer pijnlijke aandoening. Maar wat is het nou precies? Hielspoor is een verkalking van de peesplaat die soms een ontsteking aan de hiel veroorzaakt. Hielspoor wordt daarom ook wel peesplaatontst... Lees deze blog »
compressiekousen wassen
31-03-2020

Compressiekousen wassen

Je hebt compressiekousen gekocht en wilt deze goed onderhouden. Dat is natuurlijk logisch, maar vooral ook raadzaam. Het goed onderhouden / wassen van compressiekousen zorgt ervoor dat de kousen langer meegaan. Echter kun je deze niet behandelen als... Lees deze blog »
massagetafel onderhouden
09-03-2020

Massagetafel onderhouden

Ben je eigenaar van een nieuwe massagetafel? Of wil je een nieuwe gaan kopen? Dan moet je natuurlijk wel weten hoe je deze het beste kunt onderhouden. Wij leggen het graag aan je uit.   Onderhoud bekleding Het onderhoud van een massagetafel kunt u... Lees deze blog »
gamestoel onderhouden
02-03-2020

Gamestoel onderhouden

Je hebt een nieuwe gamestoel gekocht of wilt er eentje gaan kopen! Maar hoe onderhoud je deze? We leggen het bij Podobrace graag uit. We geven je graag de beste tips, want hoe beter jij jouw gamestoel onderhoudt, des te langer deze mee gaat!   De e... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen