Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4790 reviews

Blogs



wat zijn steunkousen
30-08-2021

Wat zijn steunkousen?

Steunkousen (ook wel compressiekousen genoemd) zijn kousen die de bloedcirculatie verbeteren en steun bieden aan uw benen. Steunkousen zijn elastisch en oefenen druk uit op de benen.   Hoe werken steunkousen? Steunkousen zijn elastisch en oefenen... Lees deze blog »
top 5 rugbraces van dit moment
07-05-2021

Top 4 rugbraces van dit moment

Bent u benieuwd naar de top 4 rugbraces van dit moment?   Medidu Premium comfort rugbrace XXXL Deze brace is ideaal voor de zwaardere rugklachten en door de uniek combinatie van rekbaar materiaal en flexibele baleinen zit de brace zeer prettig ter... Lees deze blog »
hoe werkt een rugbrace
07-05-2021

Hoe werkt een rugbrace?

Overweegt u een rugbrace aan te schaffen? Dan is het natuurlijk wel zo handig om te weten wat de effecten van het dragen van een rugbrace zijn en hoe u de rugbrace het beste kunt gebruiken. Wij van Podobrace leggen het aan u uit.   Wat is een rugbr... Lees deze blog »
op welke dingen moet je letten bij de aanschaf van een rugbrace
07-05-2021

Op welke dingen moet je letten bij de aanschaf van een rugbrace?

Wilt u weten aan welke punten u aandacht moet besteden bij het aanschaffen van een rugbrace? Bij Podobrace hebben we de 5 belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet.   Uw klachten Er zijn natuurlijk veel verschillende rugbraces voor veel vers... Lees deze blog »
hoelang moet ik een rugbrace dragen
07-05-2021

Hoelang moet ik een rugbrace dragen?

De draagtijd van een rugbrace is geheel afhankelijk van de ernst van uw klachten. Het is natuurlijk wel handig en belangrijk om te weten hoelang of wanneer u het beste een rugbrace kunt dragen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u de rugbrace te... Lees deze blog »
hoe trek je het best een rugbrace aan
07-05-2021

Hoe trek je het best een rugbrace aan?

Het ziet er altijd makkelijk uit, maar er zijn wel degelijk een aantal dingen waar u op moet letten bij het aantrekken van een rugbrace. Het goed aantrekken van een rugbrace heeft grote invloed op de effectiviteit van de brace. Wij van Podobrace hebb... Lees deze blog »
wat te doen bij etalagebenen
23-04-2021

Wat te doen bij etalagebenen?

Vervelend als je gehoord hebt dat je etalagebenen hebt. Maar er is gelukkig ook goed nieuws! Want dit is bij uitstek dé aandoening waar niet de dokter, maar vooral jijzelf controle hebt over de behandeling. Dus trek aan die wandelschoenen, rook die... Lees deze blog »
tips voor het onderhouden van uw steunzolen
08-03-2021

Tips voor het onderhouden van uw steunzolen

Steunzolen worden door miljoenen mensen over de hele wereld gedragen. Ze worden gedragen voor verschillende en zeer uiteenlopende voetklachten, zoals hielspoor, platvoeten en holvoeten. Ook bieden ze ondersteuning bij diverse soorten sporten. Te denk... Lees deze blog »
top 5 beste polsbraces van dit moment
03-03-2021

Top 4 beste polsbraces van dit moment

Bent u op zoek naar de beste polsbraces? Bij Podobrace hebben wij de top 4 voor u op een rijtje gezet. Wilt u deze direct aanschaffen? U vindt de braces onderaan de pagina!   1. Novamed lichtgewicht polsbrace Deze tot nummer één verkozen polsbra... Lees deze blog »
top 5 kniebraces van dit moment
03-03-2021

Top 4 kniebraces van dit moment

Bent u op zoek naar de beste kniebraces? Bij Podobrace hebben wij de top 4 voor u op een rijtje gezet. Wilt u deze direct kopen? U vind ze onderaan deze pagina!   1. Novamed kniebrace met scharnieren Deze brace is als beste getest voor overdag, we... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen