Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4329 reviews

Blogs



Wat is het verschil tussen gebroken of gekneusde enkel
20-07-2023

Wat is het verschil tussen gebroken of gekneusde enkel?

Als je een verkeerde beweging maakt, dan kun je last hebben van een ernstige pijn in de enkel. Er kan sprake zijn van een gekneusde of gebroken enkel. Maar hoe kan je dit onderscheiden? In deze blog vertellen wij je meer over de verschillen en de beh... Lees deze blog »
pijn in kuit na hardlopen
20-07-2023

Pijn in kuit na hardlopen

Pijn in de kuit na hardlopen is een veel voorkomende hardloopblessure. De klachten kunnen uiteenlopen van lichte stijfheid tot forse spierscheuringen. In deze blog vertellen wij je meer over de mogelijke oorzaken en hoe je de pijn in de toekomst kunt... Lees deze blog »
wat is het verschil tussen reuma en artrose
18-07-2023

Wat is het verschil tussen reuma en artrose?

Reuma en artrose zijn twee aandoeningen die vaak samengaan. Er zijn echter essentiële verschillen tussen deze aandoeningen. Daarnaast dienen deze ook anders behandeld te worden. In deze blog gaan we dieper in op het verschil tussen reuma en artrose.... Lees deze blog »
hoe herken je een liesbreuk
18-07-2023

Hoe herken je een liesbreuk?

Een liesbreuk is een uitstulping van het buikvlies of buikvet door de buikspieren. Deze uitstulping ligt ter hoogte van de lies en ontstaat door een zwakke plek van de buikwand. In deze blog leggen we meer uit over de symptomen en oorzaken van een li... Lees deze blog »
last van knie na hardlopen
18-07-2023

Last van knie na hardlopen

Kniepijn na of tijdens het hardlopen is één van de meest voorkomende hardloopblessures. Deze blessure heeft impact op zowel het sporten als het dagelijks leven. Het verlagen van de intensiteit en het nemen van rust kan een positieve impact hebben.... Lees deze blog »
kun je sporten met een hernia
18-07-2023

Kun je sporten met een hernia?

Veel mensen proberen sporten te vermijden als ze zijn getroffen door een hernia. De sport kan bijvoorbeeld minder goed uitgeoefend worden of het wordt belemmerd door de rugklachten. Het is echter beter voor de rug om te blijven bewegen. Het is belang... Lees deze blog »
mag ik autorijden na een liesoperatie
18-07-2023

Mag ik autorijden na een liesbreukoperatie?

Een liesbreukoperatie is een chirurgische ingreep om een verzwakte plek in de buikwand te herstellen. Ook na een operatie van de liesbreuk kan je nog veel pijn hebben. Het herstelproces kan veel vragen oproepen, met name of autorijden wel veilig is.... Lees deze blog »
ergonomische oplossingen voor rugpijn bij zittend werk
17-07-2023

Ergonomische oplossingen voor rugpijn bij zittend werk

Rugpijn is een veelvoorkomend probleem wanneer u (veel) zittend werk doet. Gelukkig zijn er verschillende ergonomische oplossingen die u kunt toepassen om de werkplek te optimaliseren. Wij vertellen u in deze blog meer over het ontstaan van rugpijn e... Lees deze blog »
tips voor het dragen en verzorgen van een duimbrace
17-07-2023

Tips voor het dragen en onderhouden van een duimbrace

Het dragen van een duimbrace wordt aangeraden voor verschillende klachten aan de duim. Een duimbrace biedt ondersteuning, vermindert pijn en bevordert in veel gevallen de genezing. Om ervoor te zorgen dat de brace zo lang en effectief mogelijk meegaa... Lees deze blog »
veelvoorkomende duimblessures en hoe een duimbrace kan helpen bij het herstel
14-07-2023

Veelvoorkomende duimblessures en hoe een duimbrace kan helpen bij het herstel

Duimblessures kunnen pijnlijk en belemmerend zijn, aangezien we onze duimen altijd gebruiken. Gelukkig kan het dragen van een duimbrace een effectieve manier zijn om het herstel te bevorderen en de pijn te verminderen. In deze blog gaan we enkele vee... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen