Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4541 reviews

Blogs



tips voor het dragen en verzorgen van een duimbrace
17-07-2023

Tips voor het dragen en onderhouden van een duimbrace

Het dragen van een duimbrace wordt aangeraden voor verschillende klachten aan de duim. Een duimbrace biedt ondersteuning, vermindert pijn en bevordert in veel gevallen de genezing. Om ervoor te zorgen dat de brace zo lang en effectief mogelijk meegaa... Lees deze blog »
veelvoorkomende duimblessures en hoe een duimbrace kan helpen bij het herstel
14-07-2023

Veelvoorkomende duimblessures en hoe een duimbrace kan helpen bij het herstel

Duimblessures kunnen pijnlijk en belemmerend zijn, aangezien we onze duimen altijd gebruiken. Gelukkig kan het dragen van een duimbrace een effectieve manier zijn om het herstel te bevorderen en de pijn te verminderen. In deze blog gaan we enkele vee... Lees deze blog »
wat is een duimbrace
14-07-2023

Wat is een duimbrace?

Een duimbrace is een medisch hulpmiddel dat is ontworpen om ondersteuning, stabilisatie en bescherming te bieden aan de duim. Het is een speciaal ontworpen orthopedisch hulpmiddel dat vaak bestaat uit flexibele materialen zoals neopreen, spalken, kli... Lees deze blog »
ergonomie en lichaamsbeweging op het werk
28-06-2023

Ergonomie en lichaamsbeweging op het werk

In een tijdperk waarin veel mensen lange uren achter een bureau doorbrengen is het essentieel om aandacht te besteden aan zowel ergonomie als lichaamsbeweging op de werkplek. Niet alleen op kantoor worden lange dagen gemaakt. Nadat de werkdag erop zi... Lees deze blog »
ergonomische oplossingen voor langdurig staand werken
28-06-2023

Ergonomische oplossingen voor langdurig staand werken

Dat langdurig zitten niet gezond is weten de meeste mensen wel. Maar langdurig staand werken is dit evenmin. Wanneer je voor je werk langdurig moet staan dan kunnen er klachten optreden als spataderen, vermoeide benen en lage rugpijn. Ook lopen mense... Lees deze blog »
hoe kies je een ergonomische bureaustoel en hoe stel je hem in
27-06-2023

Hoe kies je een ergonomische bureaustoel en hoe stel je hem in?

Een goede bureaustoel is onmisbaar op elke werkplek. Er zijn dan ook heel veel soorten en uitvoeringen op de markt. Maar hoe kies je nu de juiste ergonomische bureaustoel? Waar moet je precies op letten, en misschien wel nog belangrijker: hoe stel je... Lees deze blog »
ergonomie en stressmanagement op het werk
21-06-2023

Ergonomie en stressmanagement op het werk

Werken is een integraal onderdeel van ons leven, maar kan helaas ook de oorzaak zijn van stress en fysieke ongemakken. Of je nu achter een bureau zit, in een productieomgeving werkt, of thuis, het is van groot belang om aandacht te besteden aan ergon... Lees deze blog »
de impact van ergonomie op de productiviteit
21-06-2023

De impact van ergonomie op de productiviteit

Ergonomie is de wetenschap die zich richt op het afstemmen van hulpmiddelen en omstandigheden aan de mens waardoor men optimaal kan functioneren. In het kort komt het erop neer dat de arbeidsomstandigheden dusdanig aan de mens aangepast worden, zodat... Lees deze blog »
het belang van ergonomie in de kappersbranche
09-06-2023

Het belang van ergonomie in de kappersbranche

Ergonomisch werken is belangrijk voor ieder persoon. Waar je ook werkt of wat voor werk je ook doet, het is van groot belang om dit op de juiste manier te doen om klachten, blessures en pijn te voorkomen. Maar het belang en de richtlijnen voor ergono... Lees deze blog »
ergonomisch werken op kantoor
30-05-2023

Ergonomisch werken op kantoor

Ergonomisch werken is belangrijk voor iedereen. Waar je ook bent of wat voor werk je ook doet; het is van groot belang om ergonomisch te werken om blessures, klachten, pijn en uitval te voorkomen. De regels en richtlijnen voor ergonomisch werken vers... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen