Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4546 reviews

Blogs



materialen gebruikt voor duimbraces en hun effectiviteit
21-08-2023

Materialen gebruikt voor duimbraces en hun effectiviteit

Duimbraces zijn essentiële hulpmiddelen voor het bieden van ondersteuning en bescherming aan de duim. Ze worden gebruikt bij het voorkomen of behandelen van duimblessures, zoals verstuikingen, tendinitis en overbelasting door herhaalde bewegingen. E... Lees deze blog »
het belang van de juiste pasvorm van een duimbrace
21-08-2023

Maat bepalen van een duimbrace

Het bepalen van de juiste maat van een duimbrace is belangrijker dan je wellicht in eerste instantie denkt. Wanneer je een goed passende duimbrace draagt dan ben je verzekerd van de juiste ondersteuning en bescherming. Hoe je de juiste maat bepaalt e... Lees deze blog »
wat is groeipijn bij kinderen en welke braces kunnen ondersteuning bieden
21-08-2023

Wat is groeipijn bij kinderen en welke braces kunnen ondersteuning bieden?

Groeipijn komt veel voor bij kinderen tussen de 3 en 14 jaar en is een hele vervelende klacht. Het is ontzettend pijnlijk en kan een belemmering vormen voor je kind tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten en sporten. Wij geven u in deze blo... Lees deze blog »
bij welke sporten kun je een duimbrace dragen
21-08-2023

Bij welke sporten kun je een duimbrace dragen?

Veel mensen krijgen vroeg of laat te maken met een blessure tijdens het sporten. Dit is vrij pijnlijk en kan ervoor zorgen dat u een langere tijd niet meer kunt sporten. Het dragen van een brace biedt de nodige ondersteuning en bescherming. Wij geven... Lees deze blog »
welke voordelen biedt het dragen van een duimbrace bij duimblessures
24-07-2023

Welke voordelen biedt het dragen van een duimbrace bij duimblessures

Wat is een duimbrace? Een duimbrace is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om de duim ondersteuning te bieden en bescherming bij blessures. Er zijn veel verschillende soorten duimbraces verkrijgbaar, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Sommig... Lees deze blog »
oefeningen en revalidatietechnieken duimbrace
24-07-2023

Oefeningen en revalidatietechnieken die gecombineerd kunnen worden met het dragen van een duimbrace

Het dragen van een duimbrace biedt ondersteuning bij verschillende duimgerelateerde aandoeningen, zoals een verstuikte duim, duimartrose of skiduim. Terwijl de brace stabiliteit biedt en het genezingsproces bevordert, is het belangrijk om ook actief... Lees deze blog »
duimbrace voor volleybal
24-07-2023

Duimbrace voor volleybal

Volleybal is een van de sporten met het hoogste risico op een duimblessure. De meeste blessures ontstaan doordat de bal verkeerd op de duim komt. Wij geven je graag meer informatie over het ontstaan én voorkomen van blessures tijdens het volleyballe... Lees deze blog »
duimbraces voor kinderen
24-07-2023

Duimbraces voor kinderen

Kinderen zitten vol met energie en zijn bijna altijd aan het sporten, klimmen, klauteren en spelen. En soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Het dragen van een duimbrace voor kinderen kan dan helpen. Een duimbrace biedt ondersteuning, bescherming... Lees deze blog »
Het belang van goede verlichting op de werkplek
24-07-2023

Het belang van goede verlichting op de werkplek

Ergonomie speelt een essentiële rol bij het creëren van een gezonde en productieve werkplek. Naast het juiste meubilair en een goede lichaamshouding is verlichting een belangrijke factor die vaak over het hoofd wordt gezien. Goede verlichting op de... Lees deze blog »
pijn in enkel bij lopen
24-07-2023

Pijn in enkel bij lopen

Pijn in de enkel kan geleidelijk ontstaan door bijvoorbeeld overbelasting, maar het kan ook acuut ontstaan zoals bij een enkelverzwikking. Daarnaast zijn er nog andere factoren die voor pijn kunnen zorgen in de enkel tijdens het lopen. In deze blog b... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen