Snel gratis advies:
085-2010818

MENU
4592 reviews

Blogs



alles wat u wilt weten over een frozen shoulder
19-12-2023

Alles wat u wilt weten over een frozen shoulder

Een frozen shoulder is een vervelende aandoening die vervelende klachten kan veroorzaken. Bent u benieuwd naar meer informatie, zoals de oorzaken, symptomen en behandeling hiervan? In deze blog geven wij u graag meer informatie. Lees gerust verder.... Lees deze blog »
slapen met een gebroken arm
19-12-2023

Slapen met een gebroken arm

Wanneer je een gebroken arm hebt dan is dat niet alleen behoorlijk pijnlijk, maar kan het ook problemen met zich meebrengen voor een goede en optimale nachtrust. Je arm kan stijf en pijnlijk zijn waardoor je hem met moeite in een comfortabele positie... Lees deze blog »
mag ik hardlopen met artrose
19-12-2023

Mag ik hardlopen met artrose?

Wanneer er artrose bij u vastgesteld wordt, dan verandert er een hoop voor u. Samen met uw arts wordt er een behandelplan opgesteld en wordt gekeken wat er nog allemaal wel en niet mogelijk is voor u. Wij geven u hieronder meer informatie over of u k... Lees deze blog »
hersteltijd van knie uit de kom
08-12-2023

Hersteltijd van knie uit de kom

Een knie uit de kom, ook wel een patellaluxatie genoemd, is een blessure waarbij de knieschijf uit de kom schiet. Dit kan gebeuren door een plotselinge draaiing of val, of door een ongeluk. Wanneer uw knie uit de kom is dan wilt u natuurlijk dat dit... Lees deze blog »
hoe verwijder je sporttape
08-12-2023

Hoe verwijder je sporttape?

Sporttape, ook wel kinesiotape genoemd, wordt gebruikt voor veel verschillende doeleinden. Het kan worden gebruikt om gewrichten te ondersteunen, spieren te versterken en pijn te verlichten. Hoe je sporttape verwijdert leggen wij hieronder aan je uit... Lees deze blog »
slapen met een gebroken pols
05-12-2023

Slapen met een gebroken pols

Een gebroken pols is een vervelende en pijnlijke aandoening. Het belemmert je tijdens je normale activiteiten en ook tijdens het slapen kun je hier last van blijven houden. Wij gaan hieronder dieper in op het slapen met een gebroken pols en geven je... Lees deze blog »
alles wat je wil weten over een klapvoet
05-12-2023

Alles wat je wil weten over een klapvoet

Wanneer je een klapvoet hebt dan is het belangrijk dit zo snel mogelijk te laten behandelen. Maar wat veroorzaakt nu eigenlijk een klapvoet? En welke behandelmogelijkheden zijn er? Wij vertellen u er graag meer over. Lees hieronder snel verder.   W... Lees deze blog »
mag je hardlopen met kniepijn
28-11-2023

Mag je hardlopen met kniepijn?

Heb je pijn in je knie, maar wil je toch gaan hardlopen? Waarschijnlijk vraag je je af of dit wel een goed idee is. Meestal ligt het aan de ernst van de pijn. In deze blog geven wij je graag meer informatie. Lees gerust verder.     Wanneer kun j... Lees deze blog »
meest gestelde vragen over het gebruik van een duimbrace
28-11-2023

Meest gestelde vragen over het gebruik van een duimbrace

Of je nu herstelt van een blessure, preventieve maatregelen neemt of gewoon wat extra ondersteuning nodig hebt, het dragen van een duimbrace biedt altijd de juiste steun en stabiliteit. Wij zetten hieronder een aantal vragen op een rijtje waar men gr... Lees deze blog »
waarvoor dient een spalk in een polsbrace
28-11-2023

Waarvoor dient de spalk in een polsbrace?

Polsbraces zijn verkrijgbaar met en zonder spalk er in. Wij gaan het vandaag hebben over deze braces met spalk. Wij vertellen u hieronder alles wat u wilt weten over het gebruik van deze brace. Lees snel verder.   Wat is het doel van een spalk in e... Lees deze blog »

Menu Home Zoeken Winkelwagen